Ολυμπιακός Γυθείου: Φιέστα με τεσσάρα για τους πρωταθλητές Λακωνίας 2015-16! (φωτογραφίες)

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ Δερδελάκος Κυριάκος

Ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις του για την Α’ Λακωνίας ο Ολυμπιακός Γυθείου, που επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Α.Ο. Αγγελώνας, σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, μόλις το 2′ ο Τζανετάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Ντούση. Στο 11′ ξανά ο Τζανετάκος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Αγγελώνας έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η ομάδα Αγγελώνας προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την ομάδα του Ολυμπιακού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Σουκούλι Μ. με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από παράλληλη πάσα του Σουκούλι Ι.. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του πρώτου γκολ για τον Ολυμπιακό, ήρθε το 2-0 αυτή τη φορά από το Σουκούλι Ι. με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ασιστ του Τζανετάκου. Στο 39′ ο Τζανετάκος πασάρει ξανά και ο Σουκούλι Μ. έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκρο του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 53′ ήρθε η σειρά του μεγάλου αρχηγού να βάλει το όνομά του στο πίνακα των σκορερ. Έπειτά από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Τζανετάκος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντούση, τον πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 4-0. Με το γκολ αυτό ο Τζανετάκος έφτασε στη πρώτη θέση των σκορερς τον Κολλιόπουλο της Πελλάνας με 24. Η συνέχεια μονότονη με τους παίχτες του Γιώργου Αναγνωστόπουλου να προσπαθούν να πετύχουν κι άλλα γκολ, με κύριο εκφραστή το Τζανετάκο. Το τελικό σφύριγμα από το διαιτητή Αγρανιώτη βρήκε τους παίχτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν μέσα στο σπίτι τους την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και εκείνους της Αγγελώνας να ετοιμάζονται για τον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 11 και 12 με τον Πανγυθεατικό που έπαιρνε το Χ την ίδια ώρα στο Έλος με σκορ 1-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα και με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ολυμπιακού Γυθείου απονεμήθηκαν στους παίχτες αναμνηστικά μετάλια και κύπελλο. Την απονομή έκαναν ο γνωστός δικηγόρος και φίλαθλος του Ολυμπιακού Γυθείου κ. Μαντούβαλος, η πρόεδρος της ομάδας κα Κολοκοτρώνη, η αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Μάνης κα Λυροφώνη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δρακουλάκου, Λεβεντζώνης και Καπασούρης – Σεψάκος.

ΠΗΓΗ: githio-click

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των του Ολυμπιακού Γυθείου