Ολυμπιακός Γυθείου: Το γλέντι των πρωταθλητών Λακωνίας! (φωτογραφίες)

0
159

Χοροεσπερίδα του Ολυμπιακού Γυθείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Πανηγυρικά γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Λακωνίας οι παίχτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Γυθείου. Σε εστιατόριο της περιοχής πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Το παρόν έδωσαν όλα τα μέλη των ερυθρολεύκων της πόλης διοίκηση, προπονητές, παίχτες, χορηγοί και φίλαθλοι του συλλόγου. Επίσης παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λυροφώνη, Δρακουλάκου, Μητσάκος και Λεβεντζώνης, ο περιφερειακός  σύμβουλος κ. Μπουκουβάλας, αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ. Λακωνίας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Καρρά και ο γνωστός δικηγόρος κ. Μαντούβαλος.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα από την πρόεδρο του συλλόγου κα Κολοκοτρώνη ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις της διοίκησης προς όλους τους παίχτες της ομάδας, το Δήμο Ανατολικής Μάνης, την Ε.Π.Σ. Λακωνίας, τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τζανετάκο, την ηλεκτρονική ιστοσελίδα Githio-click.gr, τον κ. Μαντούβαλο και τον κ. Αγγελόπουλο. Επιπλέον η διοίκηση των ερυθρολεύκων ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Βαρζακάκο Παναγιώτη για τη χορηγία που πρόσφερε στην ακαδημία της ομάδας και στον κ. Νεραντζάκη Δημήτριο για την φετινή εμφάνιση της ομάδας.

Με τη σειρά τους ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και η Ε.Π.Σ. Λακωνίας βράβευσαν τους φετινούς πρωταθλητές Λακωνίας.

Σε περίοπτη θέση φυσικά βρισκόταν το πολυπόθητο τρόπαιο το οποίο βρέθηκε στην αγκαλιά όλων των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Τη διασκέδαση των παρευρισκομένων είχε αναλάβει η Κατερίνα Αϊβαλιώτη με την ορχήστρα της.  Ο μαέστρος της  φετινής επιτυχημένης πορείας του Ολυμπιακού, ο προπονητής κ. Αναγνωστόπουλος, έδωσε το σύνθημα για χορό και τραγούδι ανεβάζοντας στην πίστα όλους τους παίχτες του.

Η διασκέδαση γι’ αυτή την επιτυχία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την οικογένεια του Ολυμπιακού, έχοντας αποβάλλει ολόκληρη την πίεση και το άγχος από τη φετινή προσπάθεια.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες στο githio click