Σας ευχαριστούμε για τις 5 χιλιάδες επισκέψεις της Κυριακής 17/4!

0
205

Οι επιτυχίες της Α.Ε. Σπάρτη και η ξέφρενη πορεία της προς την Β’ Εθνική επηρεάζει θετικά όπως είναι φυσικό και την πορεία που διαγράφει το αθλητικό site της Λακωνίας – isports.gr. Και ακόμη είναι νωρίς αφού τα καλά έρχονται τις επόμενες δύο Κυριακές σε Λουτράκι και Άργος.

Ευχαριστούμε γιατί σε διάστημα 16 ημερών μας έχετε εκτοξεύσει σε πολύ μεγάλα νούμερα επισκέψεων και μοναδικών χρηστών. Σε διάστημα 16 ημερών φτάσαμε δύο φορές τις 5 χιλιάδες επισκέψεις και τους 3 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες.

Χθες Κυριακή 17 Απριλίου, την ημέρα που η Α.Ε. Σπάρτη διέσυρε την Καλαμάτα 7 – 0 οι επισκέψεις έφτασαν τις 4 χιλιάδες 893 και οι μοναδικοί χρήστες τους 2 χιλιάδες 965 δείχνοντας ότι η πρώτη φορά που αγγίξαμε τις 5 χιλιάδες επισκέψεις πριν από 15 ημέρες μόνο τυχαία δεν ήταν! Χθες δεν υπήρχε live streaming και αναρτήθηκαν 36 άρθρα στο isports.gr!

Γράφημα για την Κυριακή 17 Απριλίου

17aprujc03w35rg6u67i

 

 

Επεξήγηση γραφήματος (Κυριακή 3 Απριλίου)

Την Κυριακή 3 Απριλίου, την ημέρα που η Α.Ε. Σπάρτη συνέτριψε με 4 – 0 τον Βύζαντα Μεγάρων (live streaming) και παρέμεινε στο +6 από τον Παναργειακό έχοντας τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Football League.  Όπως βλέπετε και στην εικόνα οι επισκέψεις χθες έφτασαν τις 4 χιλιάδες 781 και οι μοναδικοί επισκέπτες τους 2 χιλιάδες 812.

Το περίοδοι σύνδεσης σημαίνει επισκέψεις.  Στην εικόνα απεικονίζονται οι επισκέψεις της Κυριακής 3 Απριλίου ανά ώρα και ουσιαστικά βλέπετε ότι οι επισκέψεις λαμβάνουν χώρα σε διάστημα 15 ωρών από τις 9 το πρωϊ μέχρι τα μεσάνυχτα.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα των 15 ωρών αναρτήθηκαν 21 άρθρα στο isports.gr.

Γράφημα για την Κυριακή 3 Απριλίου

statistika_4_apriliou2016

Σχεδόν 3 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες και περίπου 5 χιλιάδες επισκέψεις σε διάστημα 15 ωρών από τις 9 το πρωϊ μέχρι τα μεσάνυχτα (στην φωτογραφία οι επισκέψεις ανά ώρα) από τα αναλυτικά στοιχεία της google. Ένα ασύλληπτο νούμερο για αθλητικό site της επαρχίας πόσο μάλλον του Νομού Λακωνίας που αποδεικνύει ότι το isports.gr βαδίζει στον σωστό δρόμο της έγκυρης, άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης. Απίστευτα νούμερα αν αναλογιστεί κάποιος μάλιστα ότι βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειάς μας.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσάς!