Α.Ε. Σπάρτη: Προπώληση εισιτηρίων στη Σπάρτη! Μια πόλη, μια ομάδα, ένας Νομός!

Η μεγάλη ώρα έφτασε και όλοι οι Λάκωνες την Κυριακή 24 Απριλίου θα είναι στου Λουτράκι, η ανακοίνωση της Σπάρτης για την προπώληση των εισιτηρίων του σημαντικότερου αγώνα στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας:
Η ΑΕ Σπάρτη ενημερώνει τους Σπαρτιάτες και απανταχού Λάκωνες φιλάθλους πως το απόγευμα της Τρίτης (19/4) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (24/4, 17:00) με το Λουτράκι, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

sparti_17apriliou16_b

Η προπώληση θα γίνει από το καφέ «ΣΕΒΙΛΛΗ» στη κεντρική πλατεία Σπάρτης (Βασίλης Τσαρούχας: 2731025245 και 6945068370). Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής (22/4) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (23/4) το πρωί. Λόγω της αυξημένης ζήτησης η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να κλείσουν εγκαίρως θέση σε έναν ακόμα «τελικό» για την ΑΕ Σπάρτη. Για τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν από την Αττική θα υπάρχει εκδοτήριο την Κυριακή (24/4) στο δημοτικό γήπεδο Λουτρακίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Η τιμή του εισιτηρίου είναι δέκα (10) ευρώ.

Όλοι μαζί ΜΙΑ γροθιά για την επίτευξη του στόχου μας!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

sevilli

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη