Σκοπευτικός Όμιλος Λεωνίδα: Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα παίδων στο Βύρωνα

0
205

Η Ομάδα Παίδων του ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑ ΄΄ στην κορυφή της Σκοποβολής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά .
Αναλυτικά στους Πανελλήνιους αγώνες αεροβόλων όπλων που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα στις 09 &10 Απριλίου 2016 η ομάδα Παίδων (Α) του ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑ΄΄ ηλικίες 8 – 11 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση και έφερε στην Σπάρτη το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές Κοντοές Ευθύμιος ( πήρε και το δεύτερο ατομικό ) . Κοντοέ Μαργαρίτα και η πρωτοεμφανιζόμενη Αναγνωστοπούλου Μαριάνθη .
Στην κατηγορία Παίδων (Β) ηλικίες 12 – 15 ετών η ομάδα του ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑ΄΄ αποτελούμενη από τις αθλήτριες Κοντοέ Μαρία , Κωστοπούλου Δήμητρα και Γεωργακοπούλου Εβελίνα κατέκτησε την δεύτερη θέση , φέρνοντας στη Σπάρτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ασημένιο μετάλλιο .
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας Παναγιώτη Κατσίχτη στο τυφέκιο ανδρών ο οποίος για άλλη μια φορά κάνει ατομικό ρεκόρ και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, Χρήστου Κρομμύδα στο τυφέκιο ανδρών και Νίκης Ταγκαλάκη στο πιστόλι και στο τυφέκιο νεανίδων .