Σπ. Αντωνόπουλος: Ξεμείναμε από κίνητρο

0
109

Η ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας στο παραδοσιακό ντέρμπι της Βουπρασίας έχει αφήσει πικρή… γεύση σ’ όλους στο «στρατόπεδο» της Δόξας, καθώς οι «μαυραετοί» σ’ ένα ματς γοήτρου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν δίκαια την ήττα, όπως παραδέχεται κι ο Σπύρος Αντωνόπουλος, που αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο εν λόγω ματς.

«Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι για την ιστορία των δυο ομάδων, ήταν παραγωγικό και χωρίς σκοπιμότητες. Η Βάρδας ήταν σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δίκαια κέρδισε. Εμείς έχουμε ξεμείνει από κίνητρο εδώ και καιρό κι αυτό στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα», μας δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, στην Δόξα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά, καθώς ακολουθεί το τελευταίο φετινό ματς (καθότι τελευταία αγωνιστική θα πάρει άκοπα τους βαθμούς με τα Ψαχνά) με τον Βύζαντα Μεγάρων στο «Β. Μουρκιώτης». Για το προσεχές ματς ο κ. Αντωνόπουλος δήλωσε: «Μένει ένα ματς, αυτό με τον Βύζαντα για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά».
Για τον αγώνα δεν υπολογίζεται ο Παπαδόπουλος, που απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη στο ντέρμπι, όπως κι ο Σούλης που συμπλήρωσε κάρτες.

ΠΗΓΗ: http://olympiasports.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική