Τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

0
167

Η Λακωνία έχει κάνει πολλά βήματα προόδου και στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Οι συνεχόμενες επιτυχίες και καλές παρουσίες των Καρυάτιδων και του  1ου ΓΕΛ Σπάρτης το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου ήρθε να προστεθεί άλλη μια επιτυχία, με την ομάδα του 1ου Λυκείου να αγωνίζεται στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος απέναντι στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης όπου ηττήθηκε με σκορ 7 – 1 και κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Μια ήττα που ελάχιστη σημασία έχει αφού η πορεία τους προς την δεύτερη θέση είναι ένας άθλος!

Αποτελεί μια τεράστια επιτυχία η φετινή τους πορεία που συνεχίζεται ουσιαστικά από πέρυσι με την παρουσία τους στη τελική φάση στο Έλος. Μια γενιά βάζει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και στη ζωή γενικότερα.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι:

Καββουρη, Πανταζοπουλου, Νικολαρου, Αντωνιου, Νικολακακου (Φούντα), Χατζιδακη, Γκουντι, Καχρημανη (Τσέμπουλα), Αναγνωσταρα (Κατούνα), Γοματου, Βλαχακη.

Το γκολ πέτυχε η Χατζιδάκη.

Το isports.gr ήταν κοντά στις κοπέλες στο ταξίδι αυτό όπως και σε κάθε τους προσπάθεια και θέλει να τους συγχαίρει για άλλη μια φορά για το επίτευγμά τους.

Σε επόμενο άρθρο θα αναρτηθούν φωτογραφίες από την απονομή των μεταλλίων.