Α.Ο. Λουτράκι: Χρήσιμες πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων, τα εκδοτήρια και τις πύλες εισόδου

0
144

O A.O. Λουτράκι εξέδωσε ανακοίνωση για όσους φιλάθλους θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με την Σπάρτη την Κυριακή 24 Απριλίου:

Για τη διευκόλυνση και  την  καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού  που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Α.Ε Σπάρτη  (Κυριακή 24/4/2016 Ωρα 17:00), το Δ.Σ  του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει:

 

  • Την Κυριακή στο Θώδειο Στάδιο θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο εισιτηρίων με δύο ταμεία, απ’όπου οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους.
  • Θα λειτουργήσουν δύο πύλες εισόδου στο γήπεδο. Η κεντρική θύρα θα χρησιμοποιηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας μας και η νότια θύρα από τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00
  • Προπώληση εισιτηρίων

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο τους για να αποφύγουν τυχόν αναμονή ή καθυστέρηση στην είσοδο του γηπέδου, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια του αγώνα από τα γραφεία του Α.Ο Λουτράκι (Ελ.Βενιζέλου 32) την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη