Λεωνίδας Γλυκόβρυσης: Ανακοίνωση παραίτησης Δ.Σ. με ευχαριστήρια – συγχαρητήρια

0
164

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Δ.Σ. ‘’ΛΕΩΝΙΔΑΣ‘’ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Οι κάτωθι Υπογεγραμμένοι ,με την ιδιότητα των μελών του ΔΣ, έχοντας γνώση του Καταστατικoύ Ίδρυσης & Λειτουργίας του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Γλυκοβρυσης ‘’ο Λεωνίδας ‘’ , σήμερα Παρασκευή 22/4/2016 ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου υποβάλλουν , έκαστος φέρων την ιδιότητα του μέλους αλλά & εξ’ολοκλήρου ως Σώμα , την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους απ’την ιδιότητα τους αυτή καθώς & από το σύνολο των έως σήμερα αρμοδιοτήτων τους. Eυχαριστούμε θερμά όλους τους ιδιωτικούς & δημόσιους φορείς που βοήθησαν στην άμβλυνση των δυσκολιών της θητείας μας & έγιναν με οποιοδήποτε μέσο , αρωγοί των στόχων και της προσπάθειας μας :

• Ευχαριστούμε δημοσίως τον φίλο & Προπονητή Κώστα Οικονόμου για την αγαστή συνεργασία , την προσφορά & την αφοσίωση που επέδειξε κατά τη κοινή μας διετή διαδρομή & του ευχόμαστε Υγεία , Πολλές Επιτυχίες & Καλή Συνέχεια.

• Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που 2 χρόνια μας τίμησαν με την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο με Υγεία & Πολλές Επιτυχίες .

• Ευχαριστούμε θερμά τους κ.Καρρά Τάκη , κ. Πουλικόγιαννη Σωτήρη & κ.Σπυράκη Νίκο για την εποικοδομητική συνεργασία μας , όπως και το σύνολο του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λακωνίας και τους ευχόμαστε Υγεία και Δημιουργικότητα με Ατέρμονη προσφορά στο αναπτυσσόμενο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

• Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ του Ν.Λακωνίας και ειδικά τον κ.Ανδρέα Τσαρούχα που ποτέ δεν μας στέρησε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης μέσω της ιστοσελίδας του .

• Ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. Ευρώτα ,τον Πρόεδρο και τα μέλη του, για την παραγωγική συνεργασία μας και τους ευχόμαστε Υγεία και Δημιουργικότητα.

• Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους απλούς φιλάθλους της ομάδας ,την κοινωνία της Γλυκόβρυσης, τους Χορηγούς και όσούς μοιράστηκαν μαζί μας τα Όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

Θερμά Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές : AE Σπάρτη της Γ’ Εθνικής , Ολυμπιακός Γυθείου της Α’ΕΠΣ στους παίκτες ,τους προπονητές,το Δ.Σ. και τους παράγοντές τους για την αναμφισβήτητη υπεροχή τους, την επίπονη προσπάθεια τους και τους ευχόμαστε Υγεία και Πολλές Επιτυχίες.

Υ.Γ. Κάνε Άλμα πιο γρήγορο απ ’ την φθορά . Οδυσσέας Ελύτης

Γλυκόβρυση 22/4/2016

Εκ του ΔΣ

Ευσταθίου Δημήτριος, Μανιατάκος Σ., Δημήτριος Μανιατάκος, Ι.Δημήτριος, Πετρουλής Παναγιώτης, Χριστάκης Γιώργος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας