Aναγέννηση Καρδίτσας: Δήλωση Μπούρμπου και ανακοίνωση της ομάδας

0
104

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας την Κυριακή και μίλησε αρκετή ώρα με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα πάντα, όπως συνήθως γίνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Εγινε ιδιαίτερη αναφορά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές και στην ομιλία του ο πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εικόνα μας δεν είναι καλή στις τελευταίες αγωνιστικές και αδικεί πάνω απ’ όλα όλους εσάς που έχετε πετύχει και φέτος σπουδαία πράγματα.

Όπως καλά γνωρίζετε στέκομαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε σας βήμα. Εσείς φέρατε την ομάδα εδώ που είναι σήμερα.

 Φροντίστε να μην επιτρέψτε σε κανέναν να μειώσει τις ικανότητές σας και πολύ περισσότερο να αμφισβητήσει ακόμη και την διάθεσή σας για νίκες… Αφοσιωθείτε στον μεγάλο στόχο μας, κλείστε τ’ αυτιά σας και μιλήστε στο γήπεδο…”.

Νομική κίνηση κατά… παπαγάλων

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αναγέννηση ενημέρωσε για τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης πληροφορεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία για να κινηθούν αμεσα οι σχετικές διαδικασίες κατά τριών – τεσσάρων συγκεκριμένων θλιβερών “παπαγάλων” της περιοχής που σε κάθε δύσκολη συγκυρία διαβάλουν με συνεχείς συκοφαντικές αναφορές (και δημόσιες μάλιστα) την ηθική υπόσταση των μελών της προσπαθώντας να επηρεάσουν τον κόσμο.

Είναι οι ίδιοι που εδώ και τέσσερα χρόνια σε κάθε στραβοπάτημα, απο προσωπική εμπάθεια για πρόσωπα του συλλόγου, δηλητηριάζουν το σύμπαν, διαβάλοντας όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όσους βοηθούν με προσωπικές υπερβάσεις την ομάδα.

Χωρίς μάλιστα να έχουν συνεισφέρει στο ελάχιστο, χωρίς να  είναι μέτοχοι χωρίς να έχουν εγγραφεί ως μέλη, χωρίς να έρχονται καν στο γήπεδο γιατί παρακολουθουν απο κοντά τις… φιέστες άλλων ομάδων!!!

Καιρός είναι, λοιπόν, να τα πούμε εκεί που πρέπει γιατί η αδιαφορία μας μάλλον εκλαμβάνεται ως αδυναμία…

Δεχόμαστε την κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι, ακόμη και την “παραπανίσια” κουβέντα που προκύπτει μέσα στην στεναχώρια των φιλάθλων.

Δεν δεχόμαστε σ’ αυτή την ματωμένη διαδρομή, τις συκοφαντικές αναφορές και το “μυαλό” απο  “τζάμπα μάγκες”.

Αυτή η ομάδα έσπασε κάθε ρεκόρ του παρελθόντος και ξεπέρασε οποιοδήποτε εμπόδιο της παρουσιάστηκε μπροστά της, κατακτώντας το σεβασμό όλης της Ελλάδας.

Τέλος, καλούμε όλο τον αγνό κόσμο (οργανωμένους και μή) της Αναγέννησης να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τους την ομάδα μας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής και της σταθεροποίησης στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Αν με το καλό όλα τελειώσουν θετικά, τότε θα κάνουμε όλοι τον αναλυτικό απολογισμό και εκεί θα φανούν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα…

Για την ώρα, η μάχη συνεχίζεται κι όλοι οι Αναγεννησιώτες ενωμένοι να προσπαθήσουμε για την θετική έκβασή της….

Ολοι στο γήπεδο την Μεγάλη Τετάρτη για τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναγιάλειο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάστε τα νέα της Football League