Α.Ε. Σπάρτη: Δήλωση Βαγγέλη Αναστασόπουλου

0
201

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ήταν ένα εργαλείο στην μεσαία γραμμή για τον Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος τον χρησιμοποίησε και στην άμυνα.  Ο 22χρονος μέσος που είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δήλωσε στο isports.gr για την πορεία των πρωταθλητών του 3ου ομίλου:

Είμαι πολυ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας που μετά από 27 χρόνια κατάφερε να ανεβεί στη Β’ Εθνική. Το καθοριστικό της εφετινής επιτυχίας δεν μπορεί να είναι άλλο από το ότι είμασταν μια οικογένεια και στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις εύκολες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλο το διοικητικό επιτελείο, τον προπονητή μας Σωτήρη Αντωνίου, όλο το προπονητικό team και κυρίως τον πρόεδρο μας Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εκτός από την πολύ καλή του παρουσία στα ανασταλτικά του καθήκοντα ξεκλείδωσε την άμυνα του Κανάρη Νενήτων, ανοίγοντας το σκορ στο 03:15 του βίντεο.

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος που διαθέτει εκτός από ποδοσφαιρικά προσόντα και πολύ καλό χαρακτήρα προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ στην συνέχεια έπαιξε στη Νίκη Βόλου, στη Λαμία ενώ έχει 5 συμμετοχές με το Εθνόσημο (Κ17).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη