Α.Ε. Σπάρτη: Δήλωση Κώστα Ηλιόπουλου

Ο Κώστας Ηλιόπουλος ο δεύτερος σκόρερ της Α.Ε. Σπάρτης φέτος, πέτυχε 7 γκολ κάποια εκ των οποίων πολύ σημαντικά όπως το καταπληκτικό γκολ στη Καλαμάτα, και στο Λουτράκι. Ένας παίκτης που τα έδινε όλα στον αγωνιστικό χώρο με κύριο στοιχείο του το πάθος.

Για την επιτυχία της ανόδου και την φετινή περίοδο:

Το πιο σημαντικό ήταν ότι είμασταν οικογένεια, εντός και εκτός γηπέδου. Είχαμε από την αρχή πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Στα μέσα της περιόδου έγιναν καλές προσθήκες με αποτέλεσμα να βελτιωθούμε σημαντικά και στους τελευταίους αγώνες είμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και πήραμε τα αποτελέσματα.

 

Για όσους θέλει να ευχαριστήσει:

Ευχαριστώ τον κόσμο της Σπάρτης, που από την πρώτη ημέρα με αγκάλιασε σαν να είμαι δικό τους παιδί, τους συμπαίκτες μου που καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, τον προπονητή που με επέλεξε για αυτή την μεγάλη ομάδα, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όταν τους χρειαστήκαμε.

Στο 0:35 του βίντεο ο Κώστας σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο Λουτράκι σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους

Στο 0:25 του βίντεο ο Ηλιόπουλος με τρομερό σουτ ανοίγει το σκορ στη Καλαμάτα, ένα γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε αφού ήταν κόντρα στην παλιά του ομάδα, με την οποία είχε αγωνιστεί πολλά έτη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη