Άρης: Πλάνο ενίσχυσης στη διακοπή του Πάσχα

0
138

Ο Άρης αγωνιστικά από χθες βρίσκεται σε… διακοπές λόγω της εορτής του Πάσχα και ο Νίκος Αναστόπουλος άδραξε την ευκαιρία και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ θα περάσει τις επόμενες ημέρες στην πρωτεύουσα, εκεί όπου είναι πιθανό να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Στο ραντεβού που είναι προγραμματισμένο να γίνει -ίσως και σήμερα- οι δύο άνδρες αναμένεται να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό και στο πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, πάνω στο οποίο έχει γίνει ήδη μία προεργασία τους τελευταίους μήνες.

Φυσικά την δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που προέχει είναι η εκκαθάριση και η εξασφάλιση της ομαλής μετάβασης του ΑΡΗ στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και απρόοπτο. Καρυπίδης και Αναστόπουλος όμως θέλουν να είναι προετοιμασμένοι εν όψει καλοκαιριού -με την προϋπόθεση ότι ο πρώτος θα διατηρήσει στην κατοχή του την ομάδα- και να ενεργοποιηθεί άμεσα το μεταγραφικό πλάνο όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

ΠΗΓΗ: allaboutaris

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάστε τα νέα της Football League