Μερτύρης: Μόνος δεν συνεχίζω. Δεν το πήρε δίκαια η Σπάρτη.

Ο πρόεδρος του Παναργειακού ξεκαθάρισε πως προτίθεται να παραμείνει στους «λύκους» αρκεί να βρεθούν συμπαίκτες.

Αναμείχθηκε στα διοικητικά του Παναργειακού λίγες μέρες πριν την έλευση του 2016, με μοναδικό σκοπό να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη football league. Η ολοκλήρωση της σεζόν αναγκάζει την ομάδα του Άργους να σκέφτεται την αυριανή μέρα που θα τη βρει πάλι στη Γ’ Εθνική, με τον Ιωσήφ Μερτύρη να μην είναι βέβαιος πως θα συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια. Αντιθέτως, ο «ισχυρός» άνδρας ξεκαθάρισε μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑΣ των σπορ» πως δεν πρόκειται να παραμείνει στο τιμόνι των «λύκων» χωρίς συμπαίκτες σε διοικητικό επίπεδο. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε κάτι για την επόμενη σεζόν. Πρέπει πρώτα να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχω τη διάθεση να παραμείνω στην ομάδα, αρκεί να βρεθούν άνθρωποι που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Το σίγουρο είναι ότι μόνος δεν πρόκειται να συνεχίσω».

«Δεν το πήρε δίκαια η Σπάρτη»

Την Κυριακή ο Παναργειακός υποδέχεται την Σπάρτη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα έκρινε τον πρωταθλητή. Κατόπιν σχετικής ερώτησης ο Ιωσήφ Μερτύρης αμφισβήτησε με κατηγορηματικό τρόπο την ανωτερότητα των «κυανέρυθρων» στον 3o όμιλο, τονίζοντας ότι κατακτούν την 1η θέση λόγω συγκυριών.

«Υπήρχε ένα γκρουπ 4-5 καλών ομάδων στον όμιλο, από τις οποίες δεν νομίζω ότι ξεχώρισε κάποια. Εκτός από τον Παναργειακό, καλή ομάδα ήταν και ο Αιολικός, και η Μανωλάδα, και το Λουτράκι και ο Παναρκαδικός. Απλώς, η Σπάρτη εκμεταλλεύθηκε τις συγκυρίες και σε ορισμένες περιπτώσεις τις διαιτησίες. Δεν το πήρε δίκαια η Σπάρτη» ήταν το σχετικό σχόλιο του επικεφαλής των «πράσινων».

ΠΗΓΗ: pamebala.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής