Απόλλων Ξηροκαμπίου: Eυχαριστώ στο κόσμο, η παρουσία του οποίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Με το δεξί ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας για τους αγώνες μπαράζ, απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Αγγελώνας. Σε έναν αγώνα που είχε 7 γκολ, μεγάλο πάθος από τις δύο ομάδες και ανατροπές του σκορ, ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα, το τέλος της πρώτης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων μπαράζ να μας βρίσκει στη πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Αναλυτικότερα αν και στο 3ο λεπτό η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 0-1, όμως με δύο γκολ του Γιώργου Σταυρόπουλου (5ο και 9ο λεπτό) η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ για 11 λεπτά αφού οι φιλοξενούμενοι στο 20ο λεπτό ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Παναγιώτης Ατσαβές στο 63ο λεπτό έγραψε το 3-2 ενώ το 4-2 το έκανε ο Γιώργος Σταυρόπουλος σημειώνοντας χατ-τρικ. Στο 83 οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3ο γκολ ενώ στο 89 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο σκόρερ της ομάδας μας Γ.Σταυρόπουλος.

Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου, -και που η παρουσία του ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας – και να τον καλέσουμε να είναι στο πλευρό μας και για τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας. Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 7/5/2016 και ώρα 17:00 όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για τη δεύτερη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στο γήπεδο των Αμυκλών, την ομάδα της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας