Καλλιθέα: Καλή εικόνα και ήττα 3 – 2 από Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό κόντρα στην Καλλιθέα, της οποίας επικράτησε 3-2 στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι είχαν αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σοβαροί και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Λέτο-Μπεργκ, που είχαν πίσω τους τον Βιγιαφάνες. Έπειτα από συνεργασία των δύο πρώτων, ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου (32’), ο Λουντ διπλασίασε τα τέρματα του «Τριφυλλιού» εκμεταλλευόμενος αναστάτωση στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε υπερβολικά και έχασε τη συνοχή του στην επανάληψη. Η Καλλιθέα δεν χαρίστηκε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, μειώνοντας στο ξεκίνημα με τον Μασένα και ισοφαρίζοντας στο 56’ με τον ίδιο παίκτη. Η νίκη για τους Πράσινους ήρθε με γκολ του Καλτσά, που αξιοποίησε στο 90’ μια βαθιά μπαλιά του Εσιέν.

Η σύνθεση της Καλλιθέας του Λουκά Καραδήμου: Μιχελής, Μουκτάρης, Ευαγγέλου, Σταμόπουλος, Λεβέντης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Νταβίντ, Τσίπρας, Ντουρμισάι, Φράγκος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσεκρέζι, Τσώνης, Νόνης, Χαλικιάς, Τζάκσον, Γκίνης, Κότας, Σταύρου, Μασένα, Ηλιάδης, Σμυρλής, Γκέκας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League