Ολυμπιακός Γυθείου – Α.Ο. Περιστερίου 1 – 1 (φωτογραφίες)

Ισόπαλο έληξε το φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού Γυθείου με τον Α.Ο. Περιστερίου. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μίμης Λιγνός και ο Κώστας Καζιάνης ισόφαρισε για τους φιλοξενούμενους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Καζιάνης αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον πρωταθλητή Λακωνίας ο πρώτος αγώνας των μπαράζ με την Δόξα Μεγαλόπολης την Κυριακή 15 Μαϊου.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου ο οποίος είχε τις καλύτερες ευκαιρίες της φιλικής αναμέτρησης είχε δύο δοκάρια, ένα με τον Περικλή Βλάχο πριν οι γηπεδούχοι ανοίξουν το σκορ και ένα σε εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Βασίλη Τζανετάκου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ και η Διοίκηση της ομάδας έδωσαν στον Κώστα Καζιάνη, που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Περιστερίου, αναμνηστικά δώρα και λουλούδια, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα κατά το παρελθόν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες και για το ρεπορτάζ του githio-click από το φιλικό

Ολυμπιακός Γυθείου 1 – 1 Α.Ο. Περιστερίου (1 – 0 ημίχ)

Γκολ: Λιγνός Μ το 1 – 0,  Καζιάνης το 1 – 1 στο 40′.

Κόκκινη: Γιόνι Σουκούλι από τον Ολυμπιακό και ένας παίκτης από τον Α.Ο. Περιστερίου

Για τον Ολυμπιακό Γυθείου ο Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε τους Καβαλιώτη, Νάκο, Γρηγορακάκη, Καρνιάτη, Σουκούλι Μ., Δασκαλακης, Βλαχος, Τζανετακος, Λιγνος Μ., Λιγνος Α., Ρασσιας Λεωνίδας και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Α.Ο Περιστερίου: Λιώνης, Καζιάνης, Αννιτσάκης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Πλέστης, Μπούζας, Κούτρη, Da Costa, Χέλμης, Κούτρης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Ολυμπιακού Γυθείου