Γ’ Εθνική 3ος όμιλος: Στοιχηματική ανάλυση της τελευταίας αγωνιστικής

Καλημέρα σας αδέρφια!

Εδώ είμαστε και πάλι, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Ο 3ος όμιλος κάνει φινάλε σήμερα, καθώς είναι ¨μικρότερος¨ σε σχέση με τους υπολοίπους, αφού σε αυτόν συμμετείχαν μόνο 14 ομάδες που μετέπειτα έγιναν 13 με την αποχώρηση του Ηρακλή Ψαχνών.Τα πάντα έχουν κριθεί. Βέβαια, αρκετές ομάδες κυνηγάνε κάποιον μικρό στόχο, όπως να τερματίσουν μία θέση ψηλότερα από ότι βρίσκονται τώρα. Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από αυτό που θα διεξαχθεί στο Άργος, με τον 2οΠαναργειακό να φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Σπάρτη. Πριν περάσουμε να δούμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, να σας ενημερώσω πως αυτή ανάμεσα στον Αιολικό και τον ΑΟ Λεβάντε αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, Novibet και VistaBet.grSportingbet

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΣΠΑΡΤΗ (17:00)

Αγωνιστικά νέα: η Σπάρτη πέρασε από το Λουτράκι με 0-1, σφραγίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη για τους Λάκωνες, οι οποίοι έφτασαν τους 58 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά από τον 2ο Παναργειακό στους 8 πόντους, μετά την λευκή ισοπαλία των λύκων στην Χαλκίδα. Οι πράσινοι, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσαν, συνέτριψαν με 7-0 τον Λεβάντε. Ο Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Οικονομόπουλο. Αντίθετα, μόλις 16 παίκτες θα έχει στην διάθεσή του ο Παντέλης, καθώς ο Γεωργίου παραμένει τραυματίας, ενώ υπήρχε απόφαση να μην γυρίσουν από τις διακοπές οι Ηρακλής, Ευθυμιάδης, Λιόσης και Μπούνας.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, Novibet και VistaBet.grSportingbet

Εκτίμηση: το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο Άργος έψαχναν μία γκέλα της Σπάρτης, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως μάλιστα, η Σπάρτη συνέχιζε με νίκες και σήμερα ψάχνει το εμφατικό 10/10 στους τελευταίους αγώνες για να αφήσει με εκκωφαντικό τρόπο την Γ’ Εθνική. Θα γίνει αυτό με ένα διπλό στην έδρα του βασικού της αντιπάλου για την άνοδο; Ο Παναργειακός έδωσε δικαιώματα με κάποια αποτελέσματά του, ενώ υπήρχαν και προβλήματα που κράτησαν την ομάδα πίσω. Δίκαιη η άνοδος της Σπάρτης, παρόλο που οι αντίπαλοί της φώναζαν για ευνοϊκή μεταχείριση της ομάδας του Γιαννακόπουλου.

Απογοήτευση επικρατεί στην Σπάρτη, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έδωσε λύση για το γηπεδικό. Με ανυπομονησία αναμένετε η αντίδραση του κόσμου στην φιέστα το επόμενο Σάββατο με τον Ατρόμητο. Ίδια συναισθήματα και στο Άργος, μετά την απόφαση του Μερτύρη να μην συνεχίσει στο τιμόνι των λύκων μόνος του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την συνέχεια του άρθρου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής