Άρης: Δοκιμάζει παίκτη από Μαρσέιγ

Ο Μαχαμαντού Σαμάντ και η είδηση για τον έρχομο του στην Θεσσαλονίκη, επισκίασε χθες την νίκη του ΑΡΗ επί της Δράμας.

Η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ καιρό να… παίξει κάποιο όνομα ξένου ποδοσφαιριστή για τον ΑΡΗ. Εξέλιξη που παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε ότι πρόκεται για έναν παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μαρσέιγ και συνεχίζει ακόμα να μαθαίνει σε μία από τις κορφυαίες σχολές ποδοσφαίρου στον κόσμο όπως η γαλλική.

Για τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό οι πληροφορίες από την Γαλλία είναι λίγες αλλά συγκεκριμένες και προέρχονται κυρίως από την ίδια την Μαρσέιγ, όπου δείχνουν ότι πιστεύουν στις ικανότητες του. Για αυτό και αν ικανοποιήσει τον «Αναστό» θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

Η τελευταία και σημαντική εξέλιξη την μέχρι τώρα καριέρα του, ήταν ο προβιβασμός του στην πρώτη ομάδα της Μασσαλίας τον περασμένο Γενάρη. Εξέλίξη που ο Σαμάντ την οφείλει στον πρώην -πλέον- τεχνικό των Γάλλων και του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Η παρουσία του στην πρώτη ομάδα, έδωσε την αφορμή στους ανθρώπους της Μαρσέιγ να κάνουν μία αναδρομή στην μέχρι τότε παρουσία του στην ομάδα, στο δυναμικό της οποίας ανήκει από το 2013. «Η ταχύτητα και το κοντρολαρισμένο παιχνίδι του, τράβηξαν το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, παρά την μικρή σωματοδομή του», είναι μία από τις αναφορές των Μασσαλών στον Σαμάντ, καταγράφοντας και άλλα χαρακτηριστικά του.

«Κοντά στον Νίκολας Ν’ Κουλού, με τον οποίο γευματίζουν συχνά στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ο Σαμάντ παραμένει διακριτικός, ταπεινός και εργατικός», τονίζουν μεταξύ άλλων στην Μαρσέιγ. Στοιχεία που φυσικά αν παρουσιάσει και κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη, λογικά θα πείσει τον Αναστόπουλο ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, με δεδομένο ότι αυτή τη βρει τον ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ και χωρίς προβλήματα…
ΠΗΓΗ: allaboutaris

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League