Ανακοίνωση isports.gr: Αριθμός άρθρων ανά ομάδα. Παράκληση για το Facebook

0
163

Το isports.gr έχει αναρτήσει άρθρα για όλες τις ομάδες κρατώντας τις ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απ’όλες τις ομάδες. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τον αριθμό των άρθρων ανά ομάδα αναλυτικά:

για την Α.Ε. Σπάρτη 1.711 άρθρα (αντικείμενα) όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maid32r2r2t4h5j5j

για τον Ολυμπιακό Γυθείου έχουν αναρτηθεί 785 άρθρα (αντικείμενα)  όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maubo12fery5ui6oi

για τον Μολαϊκό 681 άρθρα (αντικείμενα) όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maiou12fdwfetg4ru6i6o76o7o

για την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 394 άρθρα (σε μία χρονιά ύπαρξης της κατηγορίας στο μενού, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16)

για τον Αστέρα Βλαχιώτη 394 άρθρα (σε μία χρονιά ύπαρξης της κατηγορίας στο μενού, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16).

Τα έτη που υπάρχουν οι κατηγορίες για τις πρώτες τρεις ομάδες είναι ίδια ενώ για Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου και τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι μία χρονιά, μόνο η τελευταία.

Τα άρθρα του isports.gr αναρτώνται ως σύνδεσμοι στις σελίδες του site στο facebook για να είναι άμεσα διαθέσιμα και επειδή το κοινωνικό δίκτυο είναι το σημείο όπου βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Όσα υβριστικά σχόλια γίνονται κάτω από τα άρθρα μας ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ από εμάς αλλά δεν μπορούμε να αφαιρούμε το ανθρώπινο δικαίωμα του λόγου και της ελευθερίας της έκφρασης σε ανθρώπους που εκφράζουν την γνώμη τους σβήνοντας σχόλια επωνύμων που πιθανόν να μην αρέσουν σε κάποιους αλλά δεν είναι υβριστικά. Το isports.gr δεν έχει το ρόλο του δικαστή, ούτε της επίλυσης προσωπικών διαφορών μεταξύ άλλων, ο μοναδικός στόχος μας είναι η ενημέρωση των φιλάθλων.  Ο καθένας κρίνεται εξάλλου για αυτά που γράφει αφού το κάνει επώνυμα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η ελευθερία της έκφρασης:

Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (ΔΣΑΠΔ). Το άρθρο 19 του ΔΣΑΠΔ προβλέπει ότι «κάθε πρόσωπο θα έχει το δικαίωμα της γνώμης χωρίς παρεμβάσεις» και «ο καθένας θα έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό θα περιλαμβάνει την ελευθερία αναζήτησης, λήψης και μετάδοσης πληροφοριών και ιδεών όλων των ειδών, ανεξαρτήτως συνόρων, προφορικά, εγγράφως ή σε έντυπη μορφή, σε μορφή τέχνης ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του».

Επίσης μπανάρουμε όλα τα ψεύτικα προφίλ στις σελίδες του facebook.  Εκτός από την δική μας παρέμβαση όποιος αισθάνεται ότι θίγεται μπορεί να απευθύνεται στο facebook και να εκφράζει την διαμαρτυρία του. Παρακαλούμε για άλλη μια φορά σεβαστείτε το έργο της κάθε ομάδας και του κάθε αθλητή και μην κάνετε απρεπή σχόλια στο facebook. Επίσης μια διευκρίνιση το isports δεν έχει ανάγκη κανένα σχόλιο στο facebook για να πάρει επισκέψεις. Έχουμε προσελκύσει με την αντικειμενική και άμεση ενημέρωση 3.660 ανθρώπους και σχεδόν 6 χιλιάδες (5.821 επισκέψεις) σε μια ημέρα (με τις περισσότερες επισκέψεις σε διάστημα 8-9 ωρών), ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Δόξα τω Θεώ ανάγκη διαφήμισης εντός Λακωνίας δεν χρειαζόμαστε με αυτά τα νούμερα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Και επίσης για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι ότι είμαστε μόνο στην αρχή και συνεχώς θα ανεβαίνουμε σε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα επισκεπτών.

Το isports.gr συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό και μεγάλο πλέον αθλητικό site της Λακωνίας και θα συνεχίσει την αντικειμενική, άμεση και πληρέστατη ενημέρωσή του.