Γράφει ιστορία με την ΑΕ Σπάρτη ο Σ. Αντωνίου

H μεγαλύτερη εφημερίδα της Λάρισας έκανε ένα αφιέρωμα στην επιτυχία της Σπάρτης εκθειάζοντας τον Αιώτη Σωτήρη Αντωνίου και των Λαρισαίων ποδοσφαιριστών:

Την επιστροφή της ΑΕ Σπάρτη στη Β’ Εθνική μετά από 27 χρόνια πανηγύρισε ο ποδοσφαιρικός κόσμος της πρωτεύουσας της Λακωνίας. Μία ιστορικής σημασίας επιτυχία η οποία παράλληλα είχε έντονο λαρισινό άρωμα. Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η Σπάρτη «κλείδωσε» και μαθηματικά την άνοδο αφού μετά το «διπλό» στο Λουτράκι (0-1) απέκτησε προβάδισμα 8 βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό, στην έδρα του οποίου αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική.

Στρατηγός της επιτυχίας ο Αγιώτης τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου που μετά από έναν δύσκολο και επίπονο μαραθώνιο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχους της και να κάνει μία ολόκληρη πόλη να παραληρεί. Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας την ουσιαστική του συμβολή στην ιστορική αυτή άνοδο δείχνει έτοιμη να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του και να εμπιστευθεί τις τύχες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

«Ήταν έναν πολύ δυνατό πρωτάθλημα κι ένας δύσκολος όμιλος. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την προσπάθεια και είναι χαρά μου που μετά από 27 χρόνια η συγκεκριμένη ομάδα, μία ομάδα με υγεία, ανεβαίνει στην Β’ Εθνική» σχολίασε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με τον Αγιώτη τεχνικό ήταν η πολύ καλή πορεία της ομάδας στον 2ο γύρο και ειδικότερα στα δέκα τελευταία παιχνίδια στα οποία η ομάδα σημείωσε εννέα νίκες.

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία σημαντική ήταν η συμβολή κι άλλων Λαρισαίων. Συγκεκριμένα του γυμναστή Χαράλαμπου Παναγούλη και των ποδοσφαιριστών Αλέξανδρού Γκαλίτσιου, Δημήτρη Δημολιού και Βασίλη Λάιου, αλλά και του γνωστού από τη διετή θητεία του στον Δωτιέα Αγιάς Παναγιώτη Κατσίκη.

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheria.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη