Ο ορισμός του “ευ αγωνίζεσθαι” στην Ρόδο (βίντεο)

Προπονητής της παιδικής ομάδας των Ιπποτών Ρόδου, Πέτρος Ζουρούδης, πέρασε ως αλλαγή 14χρονο ποδοσφαιριστή με πατερίτσες, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα (VIDEO).

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο προπονητής των Ιπποτών Πέτρος Ζουρούδης το Σάββατο (7/5) που μας πέρασε. Στο παιχνίδια απέναντι στην Α.Ε.Ρ.Α. για διεθνές τουρνουά πέρασε ως αλλαγή τον αρχηγό της παιδικής ομάδας Μίλτο Σωτηρίου.

Ο 14χρονος πριν λίγους μήνες είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις.

Θέλοντας να δείξει στον νεαρό πως τον υπολογίζει, ο Πέτρος Ζουρούδης τον έβαλε στο ματς δίνοντας μεγάλο κουράγιο στο παιδί και την οικογένεια του.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες χειροκρότησε τον παίκτη και τον προπονητή ο οποίος είπε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Αυτό είναι το δικό μου ποδόσφαιρο. Να βάζεις στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς τον αρχηγό της ομάδας, έτσι όπως το άφησε το παιδί ένα ατύχημα και δεν του επέτρεψε να παίξει καθόλου φέτος. Το ευχαριστώ του, η μεγαλύτερη χαρά μου”.

ΠΗΓΗ: xxsports.gr