Πρώτο φαβορί για την προεδρία της UEFA ο Θεοδωρίδης!

0
107

Όπως γράφει η έγκυρη Equipe, η οποία επικαλείται και τους bookmakers, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ είναι τα δυο φαβορί για την θέση του Μισέλ Πλατινί στην ηγεσία της UEFA.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι ο γενικός γραμματέας της UEFA, έχοντας διαδεχτεί τον Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό αποτελεί το νέο πρόεδρο της FIFA, παίρνοντας την θέση του Ελβετού, Ζεπ Μπλάτερ.

Ο Έλληνας παράγοντας αποτελεί ένα από τα πλέον δυνατά πρόσωπα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με υψηλές διασυνδέσεις και δυνατό βιογραφικό, γι’ αυτό άλλωστε και έχει αυτή την αναρρίχηση.

Μάλιστα, είναι τέτοια η εκτίμηση στο πρόσωπό του, ώστε δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην κεφαλή της UEFA, διαδεχόμενος τον Μισέλ Πλατινί. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τους bookmakers και την Equipe, είναι μεταξύ των δυο που θεωρούνται φαβορί. Ο άλλος είναι ο Ισπανός αντιπρόεδρος της UEFA, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Οι ξένες στοιχηματικές εταιρείες δίνουν 7 προς 1 τους Θεοδωρίδη και Βιγιάρ, θεωρώντας ότι έχουν τον πρώτο λόγο για να αναλάβουν την προεδρία, όταν γίνουν οι αρχαιρεσίες. Αυτή την στιγμή, 19 άτομα βρίσκονται στη λίστα, αλλά κάποια έχουν ξεχωρίσει. Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι ανάμεσά τους…

ΠΗΓΗ: sport24.gr