Σας ευχαριστούμε για τις 6 χιλιάδες επισκέψεις της Κυριακής 24/4/2016!

0
103

Οι επιτυχίες της Α.Ε. Σπάρτης και η ξέφρενη πορεία της προς την Β’ Εθνική επηρέασαν θετικά όπως είναι φυσικό και την πορεία που διαγράφει το αθλητικό site της Λακωνίας.

Ευχαριστούμε γιατί από τις 3 Απριλίου και σε διάστημα 21 ημερών μας έχετε εκτοξεύσει σε πολύ μεγάλα νούμερα επισκέψεων και μοναδικών χρηστών. Στο διάστημα αυτό ξεπεράσαμε τρεις φορές τις 5 χιλιάδες επισκέψεις και τους 3 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες.

Την Κυριακή 24 Απριλίου, την ημέρα που η Α.Ε. Σπάρτη κερδίζοντας του Λουτράκι εκτός έδρας σφράγισε και την άνοδο στην Β’ Εθνική οι επισκέψεις έφτασαν τις 5 χιλιάδες 821 και οι μοναδικοί χρήστες (επισκέπτες) τους 3 χιλιάδες 660 δείχνοντας και οι προβολές σελίδας τις 14 χιλιάδες 294. Μια ιστορική ημέρα για το ποδόσφαιρο της Λακωνίας που δεν υπήρχε live streaming του αγώνα της Σπάρτης στο isports.gr και αναρτήθηκαν συνολικά 19 άρθρα!

Γράφημα για την Κυριακή 24 Απριλίου

statistika_24apriliou2016

Επεξήγηση γραφήματος 

Το περίοδοι σύνδεσης σημαίνει επισκέψεις.  Στην εικόνα απεικονίζονται οι επισκέψεις της Κυριακής 24 Απριλίου ανά ώρα και ουσιαστικά βλέπετε ότι οι περισσότερες επισκέψεις λαμβάνουν χώρα σε διάστημα 8-9 ωρών, μετά τις 16:00 όπου ο αριθμός τους ανά ώρα ξεπερνά τις 700.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσάς!