Γιαννακόπουλος: Απαράδεκτα όσα έγιναν στο Nick Gallis Hall

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε σε αυτά που συνέβησαν χθες βράδυ στο Αλεξάνδρειο, εναντίον παικτών  και Αργύρη Πεδουλάκη . Ο Έλιοτ Γουίλιαμς δέχτηκε καταιγισμό  από φτυσιές πριν την έναρξη του αγώνα, ακολούθησε ένας οχετός υβριστικών συνθημάτων κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης παλιός παράγοντας του Άρη έβρισε τη νεκρή μητέρα του Αντώνη Φώτση.   Ως… κερασάκι στην τούρτα ήρθε και η εμετική παρατήρηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη, που χαρακτήρισε «κωμωδία» το Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του χαρακτήρισε απαράδεκτα όλα τα παραπάνω εκφράζοντας τη βεβαιότητας πως τα καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση των «κίτρινων» και πως θα πράξει τα δέοντας ώστε να μην επαναληφθούν και στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Αυτά που έγιναν εχθές στο  Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα».