Σπαρτιατικός: Κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας!

0
96

Ο Σπαρτιατικός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία. Η ομάδα της πόλης μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας, στην κατηγορία των Εφήβων, με πολύ μεγάλη βαθμολογική διαφορά, μετά από μια σειρά πραγματικά εξαιρετικών εμφανίσεων από τους ποδηλάτες μας, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

 

«Για μας ήταν μια αναμενόμενη επιτυχία. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές σ’ αυτές τις ηλικίες και το αποδείξαμε και στο ΟΑΚΑ. Ο Δημητρόπουλος, ο ΧρΙστάκος, ο Φριντζήλας, έδειξαν για μια ακόμα χρονιά ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι έχουν πολλά ακόμα να πετύχουν», δήλωσε ο υπεύθυνος της ομάδας Παναγιώτης Πριστούρης.

 

Ο απολογισμός, στο Πανελλήνιο πίστας Εφήβων, είναι πράγματι εντυπωσιακός:

  • Τρία μετάλλια ο Βασίλης Δημητρόπουλος. Δύο χρυσά, στο σπριντ 200 μ. και 1000 μ., ένα ασημένιο στο σκρατς
  • Τρία μετάλλια ο Δημήτρης Χριστάκος. Χρυσό στο σκρατς, ασημένιο στα 3 χλμ. και στους πόντους.
  • Ένα μετάλλιο ο Γιώργος Φριντζήλας. Χάλκινο στα 3 χλμ.

 

«Τα παιδιά βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και το απέδειξαν και στο Πανελλήνιο. Είναι αθλητές που συνεχώς βελτιώνονται και είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν στον σύλλογο πολλές και σημαντικές επιτυχίες», δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης, που μαζί με τον Χρήστο Βορβή είχαν την ευθύνη της ομάδας στην Αθήνα, στο Πανελλήνιο.

 

Για την ιστορία, ο Σπαρτιατικός κέρδισε την πρώτη θέση με τεράστια βαθμολογική διαφορά. Συγκέντρωσε 73 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Τάλω Χανίων με 27 β. !!! και στην τρίτη τον Διαγόρα Ρόδου με 20 β.

11mΦΩΤΟ2