Απόλλων Ξηροκαμπίου: Επιστροφή στις νίκες, παραμονή στην Α’ κατηγορία!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, σε ένα ματς για γερά νεύρα, με αντίπαλο την ομάδα του Πανγυθεατικού. Ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου κατάφερε και πήρε το τρίποντο της νίκης με τελικό σκορ 3-2 σε ένα αγώνα τον οποίο διέκρινε το πάθος των ποδοσφαιριστών κ των δύο ομάδων, είχε αρκετές φάσεις, εναλλαγές του σκορ και 3 κόκκινες κάρτες.

Αναλυτικότερα η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0, με γκολ του Γ. Πατσουράκου στο 11ο και 15ο λεπτό, για να έρθει όμως η μείωση του σκορ σε 2-1 στο 31 και τελικά η ισοφάρισησε 2-2 στο 37ο λεπτό. Η ένταση του αγώνα είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί στο ίδιο λεπτό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Π.Ατσαβές καθώς και παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Στο 43ο λεπτό ύστερα από κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ποδοσφαιριστής του Πανγυθεατικού,η ομάδα μας έπαιζε με αριθμητικό αβαντάζ με αποτέλεσμα στο 44 ο Κ. Κυριακόπουλος με κεφαλιά να γράψει το τελικό 3-2. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να υπάρχει μεταβολή του σκορ.

Έτσι η ομάδα μας, σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρωτοπόρου μέχρι χτες Αγ. Ιωάννη, πέρασε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς ενώ υπολείπονται οι 3 αγωνιστικές του δεύτερου γύρου των αγώνων μπαράζ.

Η επόμενη αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Α.Ο Αγγελώνας στο γήπεδο της Συκιάς το Σάββατο 14/5 και ώρα 17:00. Επανέρχεται ο Γ. Γραμματικάκης που εξέτισε την ποινή του, ενώ λόγω τιμωρίας τους, η ομάδα μας δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Γ. Σταυρόπουλου καθώς και του Π. Ατσαβέ.

Να σημειωσουμε επισης οτι η ομαδα θα βρισκεται,και μαθηματικα πλεον.του χρονου στην Α κατηγορια,αλλα αυτο δεν σημαινει πως τελειωσαν τα μπαραζ για εμας..στοχος για την ομαδα μας ,ειναι αυτο που της αξιζει στην προκειμενη περιπτωση,και αυτο ειναι η πρωτη θεση στα μπαραζ!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας