Ατρόμητος: H K17 σήμερα στη μάχη του Final-4!

0
102

Στη μάχη του Final-4 του πρωταθλήματος Super League K17 ρίχνεται σήμερα ο Ατρόμητος. Στο γήπεδο του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει στις 20.30 τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Μελικιάν, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης, Κακοσίμος, Ζαραφέτας, Παναγιωτίδης, Βιταλιώτης, Νάζος, Κιτσόπουλος, Ψαράκης, Μαρκουλάκης, Κούκρας, Λιβησιανός, Πατσίκας.

Βασίλης Καλτσής (Προπονητής)

 «Ο Ατρόμητος με την είσοδο του στο final-4 του πρωταθλήματος έδειξε ότι διαθέτει μια ομάδα με ικανότητες και μέλλον. Η καλή συνεργασία και το άριστο κλίμα μας έφερε στα τελικά.

Όσον αφορά την συνέχεια είμαι αισιόδοξος και σίγουρος έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα παλέψουμε για την επιπλέον διάκριση.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα είμαστε κερδισμένοι γεμάτοι εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στο απώτερο μέλλον».

Γιάννης Χατζοβασιλάκης (Αρχηγός)

«Η είσοδός μας στα play off του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορίας μας, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. Είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, της σταθερής πορείας και του οικογενειακού κλίματος που διέπει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα με σεβασμό στους αντιπάλους μας, είμαστε αισιόδοξοι. Διαισθανόμενοι την ευκαιρία που μας παρουσιάζετε και τη φανέλα που φοράμε θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα».

* Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός – Ξάνθη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00.