Ζάκυνθος: Ξεκινούν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο.

0
101

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ξεκινούν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Μια πολύ μεγάλη και σημαντική είδηση έρχεται από το χώρο του αθλητισμού για το νησί της Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Ζάκυνθο βρίσκεται για να εγκατασταθεί η εταιρία Α. ΜΠΕΤΟΣ ΑΤΕΕ που έχει αναλάβει τα δύο μεγάλα έργα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Τον ηλεκτροφωτισμό του Σταδίου αλλά και την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στίβου… Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου και προσωπικά του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή οι άνθρωποι της εταιρίας βρίσκονται στο νησί και θα εγκατασταθούν μέχρι την ημέρα που θα αποπερατωθούν τα δύο μεγάλα έργα!

Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο για την πρώτη αυτοψία και είχαν συνομιλίες με τον υπεύθυνο του Δημοτικού Νίκο Γκούσκο ο οποίος τους πληροφόρησε πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής…

Τα έργα θα μπορούσαν να αρχίσουν άμεσα αλλά επειδή η ομάδα της Ζακύνθου έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις δόθηκε παράταση μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επίσημα τα έργα θα αρχίσουν στις 30 Μαϊου και θα ολοκληρωθούν μέσα σε 3 μήνες….

ΠΗΓΗ: ioniansports

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League