Ατρόμητος: Φιλική νίκη 3 – 2 επί της Καλλιθέας (βίντεο)

Τον 23χρονο δεξιό μπακ, Αντρέι Πετελέου, δοκίμασε ο Ατρόμητος στο νικηφόρο (3-2) φιλικό με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Άρεσε ο Ρεγκάκος της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού των ηττημένων. (VIDEO)

Φιλικό με την Καλλιθέα έδωσε την Τετάρτη (11/5) ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-2. Νέο πρόσωπο για την ομάδα του Περιστερίου ο Αντρέι Πετελέου. Πρόκειται για 23χρονο Ρουμάνο δεξιό μπακ (είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου το 1992, έχει ύψος 1.84), ο οποίος από το 2014 έπαιζε στην Πετρολούλ Πλοϊέστι.

Έχει παίξει ακόμα σε Gloria Bistrița, Delta Tulcea, Târgu Mureș και Săgeata Năvodari, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Ρουμανίας.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γροντής τελείωσε με ωραίο πλασέ την ασίστ του Στόιτσεφ ανοίγοντας το σκορ (0-1). Με εξίσου ωραίο πλασέ του Ηλιάδη η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 8′ σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Ρεγκάκος με κεφαλιά στο 60’ έδωσε πάλι προβάδισμα στον Ατρόμητο και έξι λεπτά αργότερα ο Λημνιός από παράλληλη σέντρα του Ρεγκάκου πέτυχε το 1-3.

Στο 80’ ο Τσίπρας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Για τον Ατρόμητο ξεχώρισε ο Ρεγκάκος, ενώ η Καλλιθέα απέδειξε ξανά ότι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κρουσέλ, Κούρος, Ματέι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Θεολόγου, Μπαστακός, Γροντής, Κεϊτά, Πετελάου (υπό δοκιμή). Έπαιξαν και οι: Κυρίτσης, Κωστούλας, Ρεγκάκος, Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος, Κωστούλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Τσώνης, Νόνης, Γκίνη, Ηλιάδης, Τεγούσης, Ντουρμισάι, Κατσικογιάννης, Φράγκος. Έπαιξαν και οι: Σχίζας, Ζεσάι, Χαλικιάς, Γκέκας, Ευαγγέλλου, Κότας, Γκέτσι, Πιστινός, Σταματάκος, Τσίπρας.