Α.Ε. Σπάρτη – Ατρόμητος 1 – 1. Φιέστα απονομής πρωταθλήματος (βίντεο)

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε η Σπάρτη που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο της Superleague αποδεικνύοντας πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Football League της νέας σεζόν.

Εν μέσω αποθέωσης ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης. Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε το… γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκε από τους περίπου 2.000 φίλους του συλλόγου για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη Football League.

AdTech Ad

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε το ματς με αρκετούς από τους βασικούς με την Σπάρτη να δείχνει πως μπορεί άνετα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο μένοντας στην ισοπαλία με 1-1.

Στο ξεκίνημα του αγώνα όπως ήταν φυσικό η εμπειρότερη ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ειχε τον έλεγχο, ωστόσο μετά το μισάωρο η Σπάρτη αντέδρασε, ισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Παπαδόπουλου στο 29’ με δυνατό σουτ.

Συγκεκριμένα ο Αναστασάκος στο 44’ με ωραίο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1, πετυχαίνοντας ένα τέρμα που έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου μετά τις ευκαιρίες, των Ηλιόπουλου (4’), Βιγιαφάνε (33’) και Γκαλίτσιου (39’).

Στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και υπήρξαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όποτε ο Ατρόμητος απείλησε, ο Τσέλιος ήταν εκεί για να αποσοβήσει τους κινδύνους.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε να βρίσκεται και αυτός στην άνοδο, ωστόσο όπως είναι λογικό, η παρουσία του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ήταν επιβεβλημένη.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Κραβαρίτης (47’ Τσέλιος), Σιώπης (81’ Μπακιρτζίδης), Παναγιώτου (84’ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (68’ Γκίτζιας)Στο , Παρασκευαΐδης (65’ Σπηλιωτόπουλος), Γέσιτς (19’ Αναστασόπουλος), Κατσίκης (55’ Χαλίλι), Οικονομόπουλος (85’ Ρώρος), Αναστασάκος (47’ Κρεβατάς), Βιγιαφάνε (55’ Μπιταξής), Ηλιόπουλος (55’ Δημολιός).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκρομπούνοφ, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Κατράνης.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν και οι: Μπάρκας, Κούρος, Χράσιελ,Μπάλλας, Θεολόγου, Ρεγκάκος, Μπαστάκος, Νάτσος, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος, Κωστούλας.
Βράβευσε Δέλλα η Σπάρτη

Η διοίκηση της Σπάρτης βράβευσε τον Τραϊανό Δέλλα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιορτινό ήταν το κλίμα στη φιέστα της Σπάρτης για την άνοδό της στη Football League. Την επιτυχία αυτή του συλλόγου τίμησε ο Ατρόμητος που αποδέχτηκε την πρόσκληση και πήρε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα η διοίκηση της Σπάρτης και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Βουζιώτης τίμησε τον Τραϊανό Δέλλα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο «Κολοσσός» αποθεώθηκε από τους περίπου 2.000 φίλους της Σπάρτης που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης.

Η απονομή του πρωταθλήματος στη Σπάρτη στο ακόλουθο βίντεο

ΠΗΓΗ: onsports.gr