Α.Ε. Σπάρτη: Τα δεδομένα και η τεράστια προοπτική για την ομάδα. Το ταξίδι τώρα ξεκινά! (βίντεο)

0
135

Η συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της ομάδας.  Ένας άνθρωπος που έχει την δυνατότητα να φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αποκάλυψε ότι πρόθεσή του είναι να το κάνει με τη γενέτειρά του την Σπάρτη! Μιλώντας για ένα τεράστιο όραμα, για ένα παιδικό όραμα, για το παράδειγμα της Λέστερ, για την κατάκτηση τίτλων, για το πρωτάθλημα Ελλάδας και για την Ευρώπη.

Στόχος του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η γενικότερη ανάπτυξη και αναβάθμιση της Σπάρτης και του Νομού, κάτι το οποίο θα γίνει εξαιτίας του πολύ μεγάλου brand name που έχει η Σπάρτη αλλά μέσω των επιτυχιών της ομάδας ποδοσφαίρου.

Το μεγαλύτερο σχέδιό του για την ομάδα είναι η κατασκευή του δικού της γηπέδου στο Σαϊνοπούλειο. Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες και τελειώνει η μελέτη που θα προωθηθεί στην Περιφέρεια για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.  Η Περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στην επένδυση. Τονίστηκε ότι για την χρονιά στην Φουτμπολ Λιγκ η ομάδα επιβάλλεται να αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης αλλά επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πρέπει τα έργα από τον Δήμο Σπάρτης να ολοκληρωθούν γρήγορα έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο τον Αύγουστο.

Νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο στενός συνεργάτης και δεξί του χέρι, ο Απόστολος Παύλου. Χρέη διεθύνων συμβούλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κατσογιάννης. Ένας άνθρωπος που διαμένει στη Σπάρτη και έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία.  Ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης θα είναι μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά το τεχνικό team πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ομάδας είναι να παραμείνει ο Σωτήρης Αντωνίου και προφανώς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή για άλλη μια χρονιά ο Δημήτρης Καρράς με τον Γιαννακόπουλο να τον εκθειάζει για τις σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών. Φυσικά ο Σωτήρης Αντωνίου αναμένεται να αποδεχτεί την πρόταση και να παραμείνει στην ομάδα.

Στόχος της ομάδας θα είναι να πρωταγωνιστήσει στη Φουτμπολ Λιγκ και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Απόστολος Παύλου δήλωσε ότι για τον στόχο «Έχω να πω πως θα πάμε βήμα – βήμα για να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Είναι νωρίς να πούμε εφόσον υπάρχουν θέματα που εκκρεμούν. Σίγουρα μέχρι το Δεκέμβρη μέχρι το Γενάρη θα ξέρουμε που πάμε».

Εκεί τον διέκοψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε: «Αυτά είναι επίσημα. Μεταξύ μας εννοείται ότι θέλουμε να ανέβουμε».

Η ομάδα θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Η πρώτη σημαντική αλλαγή θα είναι στο λογότυπο – σήμα της με το νέο να αποκαλύπτεται σε λίγες ημέρες. Ένα σήμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλο το κόσμο και θα προβάλλει την ομάδα και τη πόλη όπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία της.

Η ομάδα θα δώσει επίσης μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομής  με γνώμονα πάντα την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Πριν από μερικές εβδομάδες η ομάδα Νέων μας κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ενώ και η ομάδα Παίδων στέφθηκε Πρωταθλήτρια δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον. Το όραμα μας είναι η προώθηση νεαρών αθλητών αλλά κυρίως του σπαρτιάτικου ταλέντου στην ανδρική ομάδα αλλά και στις Εθνικές ομάδες μας.

Σαν γενικό συμπέρασμα η άποψη του isports.gr και προτροπή προς τους φιλάθλους της ομάδας είναι

να ετοιμαστούν γιατί το ταξίδι τώρα ξεκινά! Αυτά που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια είναι μια πρόγευση για το έρχεται το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

και για άλλη μια φορά

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ομάδας, με πρώτο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αυτά που μας χαρίζουν.

Τσαρούχας Ανδρέας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Eπιβάλλετε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά από το onsports.gr