Φουτμπολ Λιγκ: Κοντά στον υποβιβασμό Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός

Ένα βήμα από τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική βρίσκονται Παναχαϊκή και Πανελευσινιακός μετά τις ήττες από Κισσαμικό και Αχαρναϊκό. Συνεχίζεται η αγωνία για τη Ζάκυνθο, εξασφάλισε παραμονή ο Αγροτικός.

Μειώθηκαν δραματικά οι πιθανότητες της Παναχαϊκής και του Πανελευσινιακού για παραμονή στη Football League με τη διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής, καθώς συνέχισαν με ήττες τις υποχρεώσεις τους.

Ο αδιάφορος (από βαθμολογικής πλευράς) Κισσαμικός επικράτησε 3-1 των Αχαιών που άντεξαν στην πίεση έως το 75’ όταν και έγινε το 2-1 από τους γηπεδούχους και με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Πάτρας έμεινε στους 28 βαθμούς (είναι πιθανό να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί) και διατηρήθηκε στο -3 από τη Ζάκυνθο που είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Παράλληλα, η Παναχαϊκή έχει κάνει ένσταση για το παιχνίδι, επιδιώκοντας να κατοχυρωθεί υπέρ της το παιχνίδι με τη Λαμία το οποίο έχασε με 1-0.

Ο επίσης αδιάφορος, Αχαρναϊκός, νίκησε με 1-0 τον Πανελευσινιακό που είναι σε δεινή θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Παναχαϊκή καλύπτουν την 15η και τη 16η θέση που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Σώθηκε ο Αγροτικός Αστέρας με το 2-1 επί της Καλλιθέας (που εδώ και καιρό κυνηγά κάποιο στόχο) και βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, δύο στροφές πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότεροι για περίπου μισή ώρα λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη) του Γκίνη.

Ξεμπούκωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχασε πάντως και τις τελευταίες του ελπίδες για άνοδο στη Super League, με το 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με το διπλό έφυγε από τα Χανιά η Λαμία (1-3) και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της από το 78’ έως το 84’ όταν και πέτυχε δύο γκολ και προς το φινάλε της αναμέτρησης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζόκιτς.

Όλο και κερδίζει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα ο Πανσερραϊκός, καθώς νίκησε με 3-2 τον Παναιγιάλειο και έφθασε τους 40 βαθμούς.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League