Ολυμπιακός Γυθείου: Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά νέα

0
160

Ο Ολυμπιακός Γυθείου συνεχίζει αύριο Τετάρτη 18 Μαϊου την προσπάθειά του για να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στις 17:00 στο ΔΑΚ Λέρνας αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα και τον πρώτο βαθμό η βαθμούς στον όμιλο.

Για τους ερυθρόλευκους επιστρέφει ο Γιόνι Σουκούλι, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Πράστου ενώ θα ξεκινήσει κανονικά ο Παναγιώτης Δασκαλάκης o oποίος είχε αντικατασταθεί στον αγώνα με την Μεγαλόπολη. Ο Λάζαρος Μπουρελάκος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους επόμενους αγώνες μπαράζ.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού Γυθείου στο ΔΑΚ Λέρνας απέναντι στην τοπική ομάδα ορίσθηκε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ) με βοηθούς τους ΣΙΔΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΑΧΑΪΑΣ) και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΠΗΛΙΟ (ΑΧΑΪΑΣ). Παρατηρητής θα είναι ο ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Και για τους δύο αγώνες του ομίλου (ο άλλος αυριανός Δόξα Μεγαλόπολης – Τσικλητήρας Πύλου) που ξεκινούν στις 17:00, όπως σε κάθε φετινό αγώνα του Ολυμπιακού Γυθείου και όλων των ομάδων της Λακωνίας θα μπορείτε να ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη τους από το isports.gr.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Ολυμπιακού Γυθείου