Αήθης λεκτική επίθεση στο συνεργείο του Report24 στην Αργολίδα. (βίντεο)

Πρωτόγνωρη και αήθης ήταν η λεκτική επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο του Report24 στην Αργολίδα και δη στο γήπεδο Λέρνας πριν την έναρξη του αγώνα Ένωση Λέρνας – Ολυμπιακός Γυθείου.

Το γεγονός δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους και την διοίκηση της ομάδας Ένωση Λέρνας απεναντίας τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και ευρισκόμενο το συνεργείο του Report24 στις κερκίδες του γηπέδου για να καλύψει τον αγώνα έχοντας άδεια από την γηπεδούχο ομάδα και την διοργανώτρια αρχή, δέχθηκε πρωτοφανής λεκτική επίθεση από “φίλαθλο” που καθόταν στα παρακείμενα καθίσματα.

Ο φίλαθλος έβριζε με απίστευτες και βαρύτατες εκφράσεις τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς καθώς και όλους τους Σπαρτιάτες βασιζόμενος σε άλλα ονόματα που δεν ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Εκφράσεις όπως μα…κες, πού…δες, αρχ…ια Σπαρτιάτες ήταν μόνο τα ελάχιστα που ακούστηκαν από το στόμα του “φιλάθλου”

Στην επίθεση απαντήσαμε άμεσα καθώς ουδεμία φορά έχουμε εμπλακεί σε ανάρμοστες συμπεριφορές και πράξεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Καλύπτουμε και αναδεικνύουμε τα αθλητικά γεγονότα προβάλλοντας τα με κύρος, επαγγελματισμό και συνέπεια προς όλους τους υγιείς φιλάθλους και μέχρι σήμερα σε δεκάδες γήπεδα που έχουμε βρεθεί δεν έχουμε δείξει δείγματα που δεν συνάδουν στο αθλητικό πνεύμα. Αντιθέτως η παρουσία μας ήταν πάντα άψογη και οι συνεργασίες με τις γηπεδούχες ομάδες πάντα άριστες

Απειλές εκφοβισμοί και χαρακτηρισμοί δεν χωράνε σε εμάς.

Μας στεναχωρεί μόνο που ο συγκεκριμένος “φίλαθλος” απέδειξε πως για να πάει ο ελληνικός αθλητισμός και το ποδόσφαιρο μπροστά θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Μεμονωμένα περιστατικά φυσικά δεν μπορούν να αλλάξουν την εκτίμηση που χαίρουμε προς τους πολίτες ενός ολόκληρου νομού όπως είναι της Αργολίδας. Μιας περιοχής με δεκάδες προσωπικές φιλίες και συνεργασίες.

Το συγκεκριμένο γεγονός τάσσεται πράξη παράνομη ως προς την νομική υπόσταση της εξύβρισης και της παρακώλυσης δημοσιογραφικού έργου. Καταγγέλλουμε και δημοσιοποιούμε το γεγονός και διαφυλασόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος. Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί νομικός σύμβουλος.

Γιάννης Παυλάκος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο στο report24.gr