Γιαννακόπουλος: Είμαστε και πάλι ΕΔΩ!

0
111

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε συγχαρητήρια, δήλωσε δικαιωμένος και συλλυπήθηκε τον Γιώργο Πρίντεζη για τον χαμό του πατέρα του

Το ΑΣΕΑΔ ελάχιστες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και του έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται και πάλι εντός των γηπέδων. Ο ίδιος δεν έχασε χρόνο και βρέθηκε άμεσα στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Και όπως είναι φυσιολογικό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα… πέταγε.

AdTech Ad

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς» είπε αρχικά και πρόσθεσε « Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας».

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ξέχασε τον Γιώργο Πρίντεζη για τον οποίο δήλωσε «Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

ΠΗΓΗ: leoforos.gr