Καλαμάτα: Ο Παπαδόπουλος επιστρέφει!

0
164

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportstonoto και δηλώσεις του ίδιου του Σταύρου Παπαδόπουλου στον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο, ο Σταύρος Παπαδόπουλος ρίχνει την βόμβα και επιστρέφει στην Μαύρη Θύελλα! Και μόνο η αναφορά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει σκορπίσει χαρά και ενθουσιασμό στις τάξεις των απανταχού οπαδών της μεγάλης ομάδας του Νομού μας.  Ο Σταύρος Παπαδόπουλος λοιπόν είπε τα εξής στον Σωτήρη Γεωργούντζο:

«Αναλαμβάνω ξανά τη Μαύρη Θύελλα, το θέλω πολύ και αυτό πλέον όσο αφορά εμένα είναι οριστικό. Ελπίζω ο Γιώργος (σ.σ.: Ράλλης) να μην έχει αντίρρηση. Επιστρέφω στην ομάδα μας γιατί την αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο, είδα, βλέπω, σε παρακολουθώ και εσένα Σωτήρη και ξέρω καλά για την ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση όπου βρέθηκε και είναι πλέον και νοιώθω μέσα την ανάγκη να δημιουργήσουμε πια από το πουθενά τη νέα μεγάλη ομάδα της Καλαμάτας», μας είπε συγκινημένος ο Σταύρος Παπαδόπουλος, για να συνεχίσει :

«Στόχος μου είναι η Μαύρη Θύελλα να έχει πλέον μόνο Μεσσήνιους παίκτες και στη διοίκηση επίσης να είναι μόνο Καλαματιανοί και Μεσσήνιοι με νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Μεγάλη έμφαση φυσικά και τούτη την φορά θα δώσουμε στις υποδομές, με τον Μεσσηνιακό να λειτουργεί ως προθάλαμο της Καλαμάτας σε αυτό το επίπεδο.

Την άλλη Πέμπτη θα είμαι ξανά στην πόλη μας, θέλω να είμαι στη Γενική μας Συνέλευση και αν ο λαός, τα μέλη της ομάδας μας μου πουν το ναι, τότε εγώ θα γίνω εκ νέου στρατιώτης του ΠΣ Η Καλαμάτα. Στόχος μου να επιστρέψει η αγαπημένη μου ομάδα εκεί που την άφησα πριν από πολλά πια χρόνια. Έγιναν ίσως λάθη τότε απ’ όλες τις πλευρές, όμως τώρα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα και όλους μας ενώνει η αγάπη μας, το πάθος μας για τη μεγάλη Μαύρη Θύελλα», συμπλήρωσε ο ζάμπλουτος Καλαματιανός μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, σε επτά ημέρες θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και βέβαια ήδη μας προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις…  

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σχεδιασμός έχει αρχίσει από τώρα (!) για την νέα χρονιά καθώς στενός άνθρωπος του Προέδρου έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με καλούς Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βρίσκονται στο ρόστερ της πανίσχυρης πλέον Μαύρης Θύελλας την νέα χρονιά! Όπως όλα δείχνουν αυτή την φορά θα γίνει η μεγάλη επιστροφή του ανθρώπου που χάρισε μερικές από τις ενδοξότερες στιγμές στην ιστορία της Καλαμάτας, και θα αρχίσει μια νέα εποχή για την ομάδα αφήνοντας στο παρελθόν τα άσχημα χρόνια που μεσολάβησαν.