Παναχαϊκή: Πάει για Ιούνιο η αφαίρεση των 12 βαθμών

Οι εκκρεμοδικίες είναι πολλές στη Football League. Μία εξ αυτών είναι η έφεση της Παναχαϊκής κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για αφαίρεση 12 βαθμών.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη εκδίκαση μετατέθηκε για εκδίκαση σε 2 εβδομάδες από τώρα, για τις 2 Ιουνίου. Η πατρινή ομάδα εξασφάλισε αναβολή στην Επιτροπή Εφέσεων, οπότε είναι δεδομένο ότι μόνο η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ικανή να πάει πίσω την επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία ενδεχομένως θα αργήσει πολύ μετά το τέλος των αγώνων.

Σε ό,τι αφορά στην ένσταση που έχουν καταθέσει οι Πατρινοί για αντικανονική συμμετοχή των Λεάντρο, Πίντο στο ματς με τη Λαμία, αυτή θα εξαρτηθεί από την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών. Η καταγγελία στην Ε.Ι.Μ. έχει γίνει και η επιτροπή θα εξετάσει το αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή (20/05), αλλά θα πρόκειται για… θαύμα αν βγει απόφαση στην ώρα της…

Προβλήματα στην προετοιμασία

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στην Αγυιά, με τον Ηλία Φυντάνη να απουσιάζει την Τετάρτη, λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης στη Αθηνά.

Το προπονητικό επιτελείο έχει «πονοκεφάλους» ενόψει Αγροτικού Αστέρα, καθώς οιΡόκας, Ι. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Γ. Λαμπρόπουλος κάνουν θεραπεία και μόνο ο τελευταίος έχει ελπίδες να προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ απουσιάζει και ο στρατευμένος Στρέζος, ο οποίος όμως αναμένεται να πάρει άδεια για το κυριακάτικο ματς.

Με τα σημερινά δεδομένα, οι σίγουροι για τη μάχη με τον Αγροτικό είναι οι Μητρόπουλος, Χαρτσιάς, Μουκίδης, Ασίγκμπα, Πινδώνης, Βορύλλας, Ρουμπάτος,  Σαμπατάκος, ωστόσο θεωρείται πως Πέδρο, Γ. Λαμπρόπουλος θα είναι διαθέσιμοι. Αν σε αυτούς προστεθούν οι στρατευμένοι Στρέζος και Παπανικολάου, τότε οι Πατρινοί θα συμπληρώσουν, έστω, ενδεκάδα…

ΠΗΓΗ: Match Αχαΐας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League