Ελληνίδα διαιτήτρια σε Ευρωπαϊκό τελικό! (φωτογραφίες)

0
139

Μεγάλη τιμή για την ελληνική διαιτησία καθώς η Ελένη Αντωνίου θα διευθύνει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ17 μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Η 31χρονη Ελληνίδα διαιτήτρια, Ελένη Αντωνίου, επιλέχτηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ17 που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Λευκορωσία και θα φέρει αντιμέτωπες Ισπανία και Γερμανία. Η Αντωνίου, αστυνομικίνα στο επάγγελμα και μητέρα δύο παιδιών, θα έχει για βοηθούς τις Oleksandra Ardasheva και Emilie Aubry, από Ουκρανία και Ελβετία αντίστοιχα, ενω τέταρτη διαιτήτρια στον τελικό θα είναι η Ρωσίδα Vera Opeykina.

 “Αισθάνομαι υπερήφανη που θα διευθύνω αυτό τον τελικό και έχω μία καλή ομάδα”, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA η 31χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι μέλος της FIFA από τον Ιανουάριο του 2014 και η οποία εδώ στη χώρα μας συνήθως σφυρίζει αγώνες στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος και στην τρίτη κατηγορία του ανδρικού.

“Όλα είναι όμορφα εδώ στη Λευκορωσία. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά στο οποίο παίρνω μέρος και είναι πολύ καλό για τη καριέρα μου. Αρπάζω αυτή την ευκαιρία για να μάθω από τους ανθρώπους της UEFA και για να βελτιωθώ για το μέλλον.

 Οι παρατηρητές εδώ μας δίνουν καλές συμβουλές. Υπάρχει καλό ομαδικό πνεύμα ανάμεσα στις κοπέλες, τόσο στην προπόνηση όσο και στο ξενοδοχείο που μένουμε όλες μαζί”.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος το σημαντικότερο ματς στο οποίο έχει πάρει μέρος η Αντωνίου ήταν ο ημιτελικός στο Champions League Γυναικών το 2014 μεταξύ της Τούρμπιν Πότσνταμ-Βόλφσμπουργκ (τέταρτη διαιτήτρια) ενώ έχει σφυρίξει επίσης αγώνες για το Euro Γυναικών K19 και το Μουντιάλ Γυναικών Κ17.

ΠΗΓΗ: sport24.gr