Αρχική Ποδόσφαιρο Διαιτησία Η Μαρία Κωτσονούρη διηύθυνε τον πρώτο της αγώνα στην Α’ κατηγορία!

Η Μαρία Κωτσονούρη διηύθυνε τον πρώτο της αγώνα στην Α’ κατηγορία!

0
141

Η Μαρία Κωτσονούρη (αριστερά στη φωτογραφία αρχείου) ορίσθηκε πρώτη διαιτήτρια και διηύθυνε με επιτυχία τον αγώνα Ατρόμητος – Νέες Εργοτέλοι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Γυναικών. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της ταλαντούχας Μαρίας στην Α’ κατηγορία Γυναικών και της ευχόμαστε καλή επιτυχία, πολλούς ορισμούς και να φτάσει και σε διεθνές επίπεδο!

O oρισμός από το site της ΕΠΟ

20maiihdocwdbp2ffqefawgag

Το ρεπορτάζ του αγώνα

Την ήττα με σκορ 1-0, γνώρισαν οι Νέες Εργοτέλη, οι οποίες ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στη  λευκή ισοπαλία παρόλο που χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όλα όμως θα κρίνονταν  στην συνέχεια.

Τα κορίτσια του Εργοτέλη παρουσίασαν καλή εικόνα και δημιούργησαν προϋποθέσεις για ένα τέρμα, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των “κιτρινόμαυρων” με την Τράγου στο 60′. Το γκολ αυτό όπως  αποδείχθηκε ήταν και το μοναδικό στην αναμέτρηση καθώς το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΕΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Αποστολάκη, Ξυλούρη, Αντωνακάκη, Κεκερή, Ξέρα, Σημαιάκη, Τσώνη, Καμαρίτη (80’ Σταγάκη), Παχάκη (75’ Αραβιάκη), Ζέρβα, ΑγγέλουΑτρόμητος: Αλεξάκη, Τριβυζάκη, Στεροπούλου, Κάλδη (46′ Αργυριάδη), Βαρασά, Τσιμπουκάκη (46′ Γατούδη), Μυλωνά, Ξυλαρδιστού (55′ Παπαδοπούλου), Κριεμπαρδη, Τράγου, Ζουμπουλάκη