Γιαννακόπουλης: Στόχος μας η Σπάρτη όσο πιο ψηλά γίνεται!

Τους στόχους του για την Σπάρτη, που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Football League, ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στη «Real News», τονίζοντας ότι θέλει να τη δει να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, αλλά και στην Ευρώπη, ενώ έχει στο μυαλό του και γήπεδο υψηλών προδιαγραφών.

«Στόχος μας είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Να τη δούμε να παίζει στην Α΄Εθνική και στην Ευρώπη. Η φετινή επιτυχία φέρνει μια προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς»,Όλοι οι Λάκωνες και χιλιάδες Σπαρτιάτες θέλουμε να δούμε πολύ σύντομα την ομάδα να παίζει σ΄ένα γήπεδο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα μπορείς να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις.

Η περιοχή μας δυστυχώς έχει παραμεληθεί, ενώ θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το σήμα κατατεθέν των Ελλήνων, Θα επιδιώξουμε όμως να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικά βήματα προόδου.

Πιστεύουμε στην έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων, αλλά και του κόσμους, ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο-στολίδι και αν αναπτύξουμε τις υποδομές μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Δεν μπορούν όλοι παγκοσμίως να εκμεταλλεύονται το όνομα της Σπάρτης και εμείς να μην κάνουμε τα πάντα για να την αναπτύξουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτης