Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά τίμησε Α.Ε. Σπάρτη και Α.Ο. Λογγάστρας. (φωτογραφίες)

0
116

Τον Αθλητικό Όμιλο Λογγάστρας και την Αθλητική Ένωση Σπάρτης τίμησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά. Η βράβευση έλαβε χώρα στο περιθώριο του Πανηγυριού του Καραβά το βράδυ της Παρασκευής 20 – προς ξημερώματα Σαββάτου 21 – Μαΐου 2016.

Ο οικισμός του Καραβά ανήκει κατά 1/3 στη Λογγάστρα κι ολόκληρος ευρύτερα στο Δήμο Σπάρτης. Έτσι το Δ.Σ. του Συλλόγου έλαβε την απόφαση να τιμήσει τις δύο ομάδες (του χωριού και της πόλης όπου ανήκει) για τις πρόσφατες διακρίσεις τους, καθώς κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στα οποία αμφότερες συμμετείχαν. Συμβολικά, επιλέχθηκε οι βραβεύσεις να πραγματοποιηθούν κατά τον διήμερο εορτασμό των Πολιούχων του Καραβά, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Α.Ο. Λογγάστρας την περσινή αγωνιστική περίοδο υποβιβάστηκε στην Α1’ Κατηγορία Λακωνίας, ύστερα από μία δεκαετία σημαντικής παρουσίας στην Α’ Κατηγορία. Φέτος, συμπληρώνοντας 30 χρόνια ζωής, η ομάδα της γειτονικής Λογγάστρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1’ Κατηγορίας και πήρε ταυτόχρονα την άνοδο για την Α’ Κατηγορία, επιστρέφοντας εκεί που ανήκει. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά τίμησε τον Α.Ο.Λ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, ως αναγνώριση της επίπονης ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που προάγει την ευγενή άμιλλα και το «εὖ ἀγωνίζεσθαι».

Η Α.Ε. Σπάρτης, έχοντας επικεφαλής τον  Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να «αναρριχηθεί» από τον ερασιτεχνικό στον επαγγελματικό αθλητισμό. Φέτος, η ομάδα της πόλης μας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, παίρνοντας ταυτόχρονα την άνοδο για την Football League (Β’ Εθνική). Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά τίμησε την Α.Ε.Σ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, ως αναγνώριση της συνολικής προσφοράς στον τόπο και την παράλληλη αθλητική – αλλά και πολύπλευρη – αναβάθμιση της περιοχής μας.

Την βράβευση του Α.Ο. Λογγάστρας έκανε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Καραβά κ. Νίκος Ασπιώτης, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής του Α.Ο.Λ. και Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Λογγάστρας κ. Ανδρέας Σουλτάνης. Ακολούθησε η βράβευση της Α.Ε. Σπάρτης, την οποία πραγματοποίησε ο συγχωριανός μας και ένθερμος οπαδός της «Σπάρτης» κ. Γιάννης Ανδριόπουλος. Το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Α.Ε.Σ. κ.κ. Γιάννης Βουζιώτης και Δημήτρης Μπάρδηςαντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά εύχεται στις δύο ομάδες και τους ανθρώπους τους κάθε επιτυχία στους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους που θέτουν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το e-karavas.gr και να δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση

26maifj2epfieqofbifdshfshry