Παπαδόπουλος: Να φτάσει η Καλαμάτα εκεί που αξίζει. Γενικός αρχηγός ο Τσάκωνας

0
146

Αποφασισμένος όσο ποτέ να οδηγήσει ξανά τη «Μαύρη Θύελλα» στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως πριν από 20 χρόνια είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλοςπου αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα για να αναλάβει… δράση!

«Τα όνειρά μου για τη «Μαύρη Θύελλα» δεν πέθαναν ποτέ και ούτε πρόκειται» είπε στο«notosport.eleftheriaonline» πριν αναχωρήσει από το Χονγκ Κονγκ ο Καλαματιανός επιχειρηματίας που αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο γιατί θεωρεί πως η κατάσταση στην ασπρόμαυρη ομάδα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν: «Δεν αντέχω να τη βλέπω να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα να παίζει στο Τοπικό. Εφτασε η ώρα να ανοίξει πάλι τα φτερά της αλλά με σωστά και προσεκτικά βήματα».

Ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος μετά από τόσα χρόνια να αλλάξει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η συνταγή αποδείχθηκε επιτυχημένη γιατί να το κάνει;«Οι θέσεις μου γύρω από το ποδόσφαιρο είναι γνωστές. Χωρίς το τρίπτυχο πειθαρχία, υποδομές και μακριά από το παρασκήνιο δεν μπορείς να πετύχεις στο ποδόσφαιρο. Η Καλαμάτα θα οργανωθεί καλά σε όλους τους τομείς και θα έχει σαν βάση αρχικά το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι εγώ πρόεδρος. Ας έρθει όποιος θέλει αρκεί να αγαπάει την ομάδα. Για τα υπόλοιπα πόστα δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Θα το κάνω τις επόμενες ημέρες όταν θα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Τσάκωνας θα είναι ο γενικός αρχηγός» ανέφερε ο Σταύρος Παπαδόπουλος που δηλώνει αποφασισμένος να στηρίξει το ντόπιο υλικό: «Η ανάδειξη Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών ήταν πάντα η επιθυμία μου. Μπορούμε να βγάλουμε έναν νέο Λυμπερόπουλο αν δουλέψουμε σωστά. Εκτιμώ πως μία ομάδα που θα αποτελείται στην πλειοψηφία της από ντόπιους παίκτες είναι ικανή να ανέβει κατηγορία. Όταν με το καλό πάμε πιο ψηλά θα κοιτάξω να φέρω και ταλέντα από τη Βραζιλία. Για την ώρα, όμως, κάτι τέτοιο θα ήταν πολυτέλεια».