Προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στη Σπάρτη. Δήλωση Καλμαζίδη (βίντεο)

Η Εθνική ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών προπονήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης την Παρασκευή 20 Μαϊου μετά από πρόσκληση του Σπαρτιατικού ΓΣ και της Α.Ε. Φάριδος. Αυτή τη περίοδο η Εθνική προετοιμάζεται για το European League που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία από 3 έως 5 Ιουνίου και για ένα τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη στις 14-15 Ιουνίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε τρίωρη προπόνηση, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Καλμαζίδη και του επιτελείου του. Η προπόνηση ήταν ανοιχτή για το κοινό και έτσι δεκάδες φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αθλήτριες της. Οι φίλαθλοι της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του Γιάννη Καλμαζίδη.

Η διοίκηση του Σπαρτιατικού και της Α.Ε. Φάριδος παρέθεσε δείπνο στα μέλη της Εθνικής ομάδας σε κέντρο εστίασης της Σπάρτης μετά την προπόνηση.

Στη κάμερα του isports.gr ο Ιωάννης Καλμαζίδης δήλωσε: