Για βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του Τσικλητήρα Πύλου κάνει λόγο ο Αντώνης Αντωνόπουλος

0
130

Κακές διαιτησίες στα μπαράζ ανόδου με αποκορύφωμα την κάκιστη διαιτησία στη Μεγαλόπολη όπου σφαγιάστηκε ο Ολυμπιακός Γυθείου τελειώνοντας τον αγώνα με 3 παίκτες λιγότερους … (χειρουργείο) και με τους γηπεδούχους να εκτελούν πέναλτι που δόθηκε με ιδιαίτερη ευκολία και το οποίο απέκρουσε ο Κυριάκος Καβαλιώτης.  To παζλ συμπληρώνεται με την τελευταία παράγραφο του Αντώνη Αντωνόπουλο.  Ο Τσικλητήρας Πύλου ζήτησε αλλαγή διαιτητή για το αυριανό αγώνα με την Δόξα Μεγαλόπολης, με το αίτημά του να απορρίπτεται. Μέγα θέμα η διαιτησία έχει γίνει στη Πύλο, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο:

Τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι σε εξέλιξη και βρίσκονται στο καθοριστικότερο σημείο τους.
Την 4η αγωνιστική με την Ένωση Λέρνας Αργολίδας, ο Τσικλητήρας σφαγιάστηκε από τον Αθηναίο διαιτητή Ιωσήφ Σφακιανάκη!!!

Ο Αθηναίος διαιτητής έκανε …εκπτώσεις και διάβασε ανάποδα; Τον πειθαρχικό κώδικα . Στο 78΄του ματς και ενώ οπαδοί της Ένωσης Λέρνας έριξαν μπουκάλι στον ποδοσφαιριστή του Τσικλητήρα Γραμματικόπουλο, αντί να διακόψει άπαξ το ματς ,εφαρμόζοντας το άρθρο 15 του κώδικα που είναι σαφές και ξεκάθαρο, έκανε …δίλεπτη διακοπή και συνέχισε!!!

Γιατί άραγε πρόεδρε της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη το πουλέν του Σωμαρακάκη ,ο διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και το άρθρο 15 ,αλλά συνέχισε το παιχνίδι;

Νωρίτερα είχε χαριστεί στην Ένωση Λέρνας στο 46 όταν σε σκληρό μαρκάρισμα του Ζίου στο Τσώνη αντί για κόκκινη έδειξε κίτρινη κάρτα.

Άντε και αυτό το προσπερνάμε γιατί συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες, αλλά τον τραυματισμό με μπουκάλι του ποδοσφαιριστή Γραμματικόπουλου γιατί να το προσπεράσουμε κύριοι;

Ποιον εξυπηρετούσε η ολοκλήρωση του αγώνα, μήπως μπορεί να μας πει το πουλέν του Σωμαρακάκη ,ο διαιτητής Σφακιανάκης;

Καραμελίδη, πρόεδρε της ΚΕΔ θα μας πει με ποιο δικαίωμα ο διαιτητή Σφακιανάκης αγνόησε τον κανονισμό και τον μετέφρασε όπως ήθελαν πολύ πιθανόν κάποιοι άλλοι;

ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ…ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
Και εδώ κύριοι της ΚΕΔ εκτεθήκατε προκλητικά.

«Θέλει η Πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…» λέει μια παροιμία…

Την Κυριακή στο γήπεδο της Πύλου ο Τσικλητήρας υποδέχεται σε ένα πολύ κομβικό και κρίσιμο παιχνίδι την Δόξα Μεγαλόπολης.

Και ποιόν βάλατε διαιτητή; Τον… Γιάννη Ρούστη από την Κόρινθο. Ένα διαιτητή κινούμενη βόμβα για ένα τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι!!!

Έναν διαιτητή που σε καμιά περίπτωση μπορεί να ανταπεξέλθει στην κρισιμότητα και της ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου παιχνιδιού.

-Πρόεδρε της ΚΕΔ Καραμελίδη και εσύ Σωμαρακάκη που τους ορίζεις, για βγείτε να ενημερώσετε το κόσμο γιατί ενώ υπάρχουν αξιόλογοι και αρκετοί διαιτητές β εθνικής ,εσείς επιλέξατε διαιτητές τύπου Σφακιανάκη-Ρούστη,αδυναμία του Χριστόφορου Ζωγράφου που σπρώχνεται πολύ φέτος από την ΚΕΔ; Γιατί, τι στιγμή που γνωρίζουν οι πάντες την κρισιμότητα των μπαράζ;

Σε ένα τέτοιο κλίμα εν όψει και εκλογών της ΕΠΟ ,με όσα έχουν γίνει, όσα έχουν ειπωθεί και όσα έρχονται φαίνεται να μην… ιδρώνει το αυτί σας.

Αν όμως την Κυριακή στη Πύλο ο Ρούστης κάνει χειρουργείο στο Τσικλητήρα όχι για τα Προύτζινα μάτια του Χριστόφορου ,αλλά γιατί έτσι μπορεί να του πει ο …πνευματικός του Παρατηρητής Γκρούτσης που τον μεταφέρει και με το ταξί του στους αγώνες, τότε θα μπουκάρει όλη η εξέδρα στο γήπεδο Καραμελίδη και Σωμαρακάκη.
Γιατί το «δις εξ αμαρτήν ουκ Άνδρος σοφού..», αλλά ξέρεται τι ανδρός είναι…

Και αυτή την βία θα την έχετε προκαλέσει εσείς με τις επιλογές σας. Εσείς θα οδηγήσετε τον κόσμο να μπει στο γήπεδο.

Σας προειδοποιούμε από σήμερα ,και θα ζητηθεί από την ομάδα του Τσικλητήρα μέσω της ΕΠΣ Μεσσηνίας σήμερα να οριστεί υπέρ-παρατηρητής σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα ακόμη και να ζητηθεί η παρουσία μέλους της ΚΕΔ.

Και εσύ πρόεδρε της ΕΠΣ Μεσσηνίας Δάσκαλε Οικονομίδη έχεις μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση!!! Να διασφαλίσεις με κάθε τρόπο την αντικειμενική μέχρι κεραίας αντιμετώπιση του Τσικλητήρα από την διαιτησία .Όχι μόνο με την Δόξα Μεγαλόπολης αλλά και στο τελευταίο ματς.

Ήδη οφείλατε να αντιδράσετε με την σφαγή στο Κιβέρι από τον Σφακιανάκη.

Πρόεδρε της ΚΕΔ Καραμελίδη και πρώην διαιτητή Σωμαρακάκη, βουίζουν και οι πέτρες και ακούγονται διάφορα. Εσάς δεν σας απασχολούν και δεν ιδρώνει το αυτί σας;

Παίζεται ο ιδρώτας των παιδιών, του προπονητή τους, η προσπάθεια και στήριξη φιλάθλων και χορηγών σε μια ομάδα που πάνω από όλα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μια ομάδα καθαρή που γραφεί μεγάλη ιστορία για τον τόπο μας.

Με ποιο δικαίωμα εσείς θα στερείται την άνοδο στη Γ εθνική μιας ομάδας που αποτελεί υγιές κύταρρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με αυτούς τους καμικάζι που ορίζεται διαιτητές;

Σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου . Έστω και στο φινάλε πάρτε τα μέτρα σας και μη προκαλείτε το κοινό αίσθημα και την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Τα παιχνιδάκια αλλού… Την Κυριακή στη Πύλο στέλνεται έναν διαιτητή-Καμικάζι. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας για οτιδήποτε προκαλέσει.

Τα βρώμικα παιχνίδια εις βάρος του Τσικλητήρα όποιοι και να τα παίζουν, δεν θα τα αφήσουμε να περάσουν έτσι, ούτε θα τα δεχτούμε…

Καραμελίδη-Σωμαρακάκη Ντροπή σας… Βγείτε να μας πείτε γιατί ο Σφακιανακης έσφαξε τον Τσικλητήρα και δεν διέκοψε το ματς εφαρμόζοντας το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα.

Βγείτε να μας πείτε γιατί στέλνεται τον διαιτητή-Καμικάζι Ρούτση στη Πύλο μετά το χειρουργείο που έκανε ο Σφακιανάκης στο Κιβέρι;

Δεν μας λέτε Καραμελίδη-Σωμαρακάκη… Ποιος επιθυμεί σαν δεύτερη ομάδα να ανέβει η Δόξα Μεγαλόπολης, δεν μας το λέτε να το μάθουμε και …εμείς; Δεν μπορείτε ούτε να κρύβεστε ,ούτε να προσπερνάτε έτσι τον τίμιο αγώνα ομάδων . Έλεος επιτέλους…

ΥΓ: Τα υπόλοιπα όταν γίνει… ταμείο στο τέλος…