Τρίκαλα: Κινήσεις επιπέδου Σουπερλίγκας!

0
98

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Τρίκαλα για τη νέα περίοδο:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ θα ήθελε να κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας ότι η οργάνωση για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει. Αυτό όμως που θα πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από μεταγραφές δημιουργούν εντυπώσεις και μόνο.
Σήμερα υπάρχει ακόμη δράση με την 34η αγωνιστική της Football League και θα ήταν αδύνατο ο ΑΟΤ να έχει στρέψει το μυαλό του αλλού από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει ανοικτό το μέτωπο των αδειοδοτήσεων . Να είναι όμως σίγουροι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν να κατανοούν τις προθέσεις για τη νέα σεζόν με τις κινήσεις να είναι επιπέδου Superleague.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς είναι έτοιμος να υλοποιήσει τις κινήσεις εκείνες που θα ενισχύσουν τον ΑΟ Τρίκαλα, χωρίς βέβαια να μπει στην λογική των «παζαριών» όπως ήδη κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν.
Άλλωστε με το που θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις τότε θα φανεί καθαρά ότι οι… φαντασίες ορισμένων θα πάνε περίπατο.
Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ θα πάρει τους παίκτες εκείνους που θα κριθούν ότι μπορούν να βοηθήσουν στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας.
ΥΓ. Για ορισμένους που αίφνης θυμήθηκαν τον ΑΟ Τρίκαλα, τους κάνουμε γνωστό ότι το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων βρίσκεται όλο το χρόνο στην Οδό Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη (τα δυο παιδιά που έχασαν την ζωή τους φορώντας την φανέλα του ΑΟΤ) και όχι με παρουσία «αλά καρτ». Αν χρειαστεί η ΠΑΕ θα προστατέψει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο τρόπο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League