Βέροια: Παραιτήθηκε ο Καρυπίδης

0
154

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Βέροια στις 6 Αυγούστου 2014. Τρεις μήνες προτού συμπληρώσει δύο χρόνια στη “Βασίλισσα” έκανε γνωστό ότι αποχωρεί. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, θα μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πρόθεσή του είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον Άρη, στον οποίο ενεπλάκη τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν η ομάδα έπαιζε στη Γ’ Εθνική. Λόγω ότι οι “κίτρινοι” ήταν ερασιτεχνικό σωματείο σε αυτή την κατηγορία, κατάφερε να διατηρήσει την προεδρία και της ομάδας της Βέροιας. Την “κυανέρυθρη” ΠΑΕ είναι πιθανό να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας.

Η ανακοίνωση: “Ο Θόδωρος Καρυπίδης υπέβαλε σήμερα, 30 Μαϊου 2016, την παραίτησή του από την προεδρία της Π.Α.Ε. Βέροια. Ο κ. Καρυπίδης έχει δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το οποίο κατέχει, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα απεμπλακεί και τυπικά από την Π.Α.Ε. Βέροια”.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε: “Αποχωρώ από τη Βέροια με έντονα συναισθήματα, καθώς κατάγομαι από εδώ και με συνδέουν έντονοι δεσμοί με την ομάδα και τον κόσμο. Το διάστημα που βρισκόμουν στο τιμόνι της ομάδας αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στη Βέροια και προσπάθησα για το καλύτερο.

Εκανα μία μεγάλη επένδυση στην ομάδα και τις υποδομές, σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο η Βέροια να σταθεροποιήσει τη θέση της στη Super League. Φεύγοντας, παίρνω μαζί μου τις καλές στιγμές και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη Βέροια από εδώ και πέρα”.