Απόλλων Ξηροκαμπίου: Το ευχαριστώ και τα σχέδια για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου με τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το ευχαριστώ και τα πλάνα για την επόμενη:

Έκτη και τελευταία αγωνιστική το Σάββατο 28/5 για τα μπαράζ παραμονής στο Α΄ τοπικό Λακωνίας και η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό. Με αρκετές απουσίες ο Απόλλωνας, βρέθηκε να χάνει με σκορ 3-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μείωσε στο 63΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλογκέρι σε 3-1 και το τελικό 3-2 έγραψε ο Ατσαβές στο 81’, αφού νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πανγυθεατικού. Έτσι η ομάδα μας έκλεισε το φετινό κύκλο των αγώνων της, τερματίζοντας και τυπικά στην 9η θέση της κατηγορίας, εκπληρώνοντας έτσι το στόχο της παραμονής στη κατηγορία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους δεν γνώριζαν ή δεν γνωρίζουν ότι, η συμμετοχή του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου στο Ά τοπικό αποφασίστηκε πραγματικά τη τελευταία στιγμή, στο τέλος του καλοκαιριού του 2015. Με αρκετές απώλειες μίας και, οι αβέβαιες καταστάσεις οδήγησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές – οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι και πέρυσι στην ομάδα – στη φυγή του προς άλλους συλλόγους, καθώς υπήρξε κίνδυνος, όχι μόνο υποβιβασμού, αλλά και διάλυσής αυτής. Ταυτόχρονα, τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, κάθε άλλο παρά ασφαλή μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αφού δεν έδιναν σε κανέναν την εικόνα ότι θα μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφαλή οικονομική λειτουργία της ομάδα μας.

Ύστερα από μεγάλο αγώνα, με τις όποιες δυσκολίες, ο Απόλλωνας μοιάζει να ξεφεύγει απ αυτή τη κατάσταση. Για αυτό, η διοίκηση του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας βοήθησαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τους υποστηριχτές και φίλους που παρ όλες τις δυσκολίες δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο και έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Στους ποδοσφαιριστές ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΑΤΣΑΒΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΑΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, BARJAMI DESTAN, ΤΣΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟΥΜΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΚΥΛΛΑΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΠΑΥΛΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, KLLOGJERI XHULJAN, ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΑΡΝΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, CANI LEONARD, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΒΟΧΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΓΟΜΑΤΟ ΣΠΥΡΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ, ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ, PRIFTI TOLI, ΒΑΣΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΜΠΟΥΓΑ ΗΛΙΑ, ΤΣΙΡΚΑ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗ ΑΝΕΣΤΗ, ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ, ΜΠΟΤΣΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΒΛΑΓΚΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΠΑΝΑΓΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ που συμμερίστηκαν τις δυσκολίες μας και μας βοήθησαν στη πραγματοποίηση των στόχων μας. Το προπονητή μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ που απ΄ τη πρώτη στιγμή έγινε συνοδοιπόρος μας στο δύσκολο αυτό εγχείρημά μας.

Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλώνει παρούσα και έτοιμη, ώστε η παρουσία της ομάδα μας στην επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με την φετινή. Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι προγραμματίζουμε σειρά εκδηλώσεων, για τις οποίες θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση από τα τοπικά Μ.Μ.Ε, καθώς και το ενδεχόμενο επανεκκίνησης λειτουργίας του τμήματος της παιδικής ομάδας, μιας και φέτος τα παραπάνω προβλήματα δεν κατέστησαν δυνατή την ύπαρξη αυτής. Ταυτόχρονα το Δ.Σ. μέσα στις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει για τη τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν τον σύλλογο, και για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τέλος θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Τσαρούχα που από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ιδιοκτησίας του, μας έδινε πάντα βήμα έκφρασης και ενημέρωσης των φίλων – και όχι μόνο – της ομάδα μας.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές και διοικούντες των συλλόγων του νομού μας, με υγεία πάνω απ όλα.
Εκ του Δ.Σ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας