Ατρόμητος Συκέας: Ανανέωση συνεργασίας με Νικολακάκη, Ρουσιαμάνη. Στόχοι ομάδας, ακαδημίας

0
179

Το  Δ.Σ. του Ατρόμητου Συκέας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή μας κ.Κώστα Νικολακάκη και τον τερματοφύλακά μας Θανάση Ρουσιαμάνη για την άψογη συνεργασία με την ομάδα μας, για την συμβολή τους στην πολύ καλη παρουσία της ομάδας μας την χρονιά που μας πέρασε. Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Επίσης, θέλοντας να δώσουμε βάση στις υποδομές του συλλόγου μας ο κ.Νικολακάκης και ο Θανάσης Ρουσιαμάνης αναλαμβάνουν την οργάνωση και τη λειτουργία της Ακαδημίας μας.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ρουσιαμάνης θα αναλάβει θέση manager (οργανωτικό κομμάτι Ακαδημίας) και τη θέση βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων. Ο κ. Νικολακάκης θα είναι υπεύθυνος στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας.

Στόχοι Ομάδας και Ακαδημίας

Στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στόχος του Ατρόμητου Συκέας είναι η ριζική αναβάθμιση της ομάδας. Αυτό θα αφορά όχι μόνο τη λειτουργία της (φροντιστής, φυσικοθεραπευτής κλπ) αλλά και την άνοδό της στον βαθμολογικό πίνακα.

Βασικό στόχο επίσης αποτελεί και η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής. Ο Ατρόμητος Συκέας, την ερχόμενη σεζόν ξεκινάει δυναμικά τη λειτουργία της Ακαδημίας του, η οποία θα βασιστεί σε πρότυπα επαγγελματικών Ακαδημιών.

Τέλος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που θα δημιουργήσουμε ξεχωριστή σχολή Τερματοφυλάκων με προπονητή τον Θανάση Ρουσιαμάνη, που θα βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά που θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες, προσφέροντάς τους τις κατάλληλες γνώσεις και εφαρμόζοντας προπόνηση ειδικά προσαρμοσμένη στη θέση αυτή.

 

 

Το Δ.Σ. Ατρόμητου Συκέας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας