Τρίκαλα: Ανανέωση συνεργασίας με Ψιμουλάκη, συνεργάτες. Παρελθόν 5 παίκτες.

Tέλος 5 παίκτες

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο λόγος για τους Τσίμο Ναβάρο, Μπόγιαν Ντόικιτς, Μπόγιαν Βρούτσινα, Δημήτρη Κοντοδήμο και Γιάννη Χαροντάκη.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και προσωπική και οικογενειακή υγεία.

Ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με κ.Ψιμουλάκη και συνεργάτες

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη ( 17/2/1959) και τους Θανάση Μπάρδα (βοηθό προπονητή), Κώστα Λιάπη (γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντζικ (προπονητής τερματοφυλάκων) για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17».
Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ΠΑΕ, ο κ. Ψιμουλάκης τόνισε:
«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή και υψηλούς στόχους και με τιμά ιδιαίτερα η συνέχιση της συνεργασίας μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την αγάπη προς το πρόσωπο μου και για την στήριξη προς την ομάδα. Σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Γιαλιά θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί.

Στελέχωση σε νευραλγικές θέσεις για τον ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ βάσει του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν άρχισε την στελέχωση της ομάδας σε όλες τις νευραλγικές θέσεις του σωματείου. Ο βασικός στόχος είναι η συνέχεια και η συνέπεια, ώστε να συνεχιστεί το έργο που έχει χαραχθεί από τον μεγαλομέτοχο και την διοίκηση.
Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Διονύσης Παππάς. Τη θέση του Γενικού Αρχηγού θα έχει ο Ζήσης Κατσαντώνης. Γραμματειακή υποστήριξη από την Στεφανία Παπαστάθη. Φυσικοθεραπευτής της ομάδας ο Τάσος Ταφίλι.
Ενώ οι φροντιστές της ομάδας θα είναι οι: Αστρίτ Μουράτι, Φίλιππος Παυλής και Παναγιώτης Καλαμάρας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League